Women in Wine Business, ediţie de excepție  Wine-Wine Evenings

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-06-2016

în: It happened

Wine-Wine Evenings, seria de evenimente care îşi propune promovarea educaţiei în cultura vinului, a revenit pe scena din Bucureşti cu cea de-a treia ediție Women in Wine Business, la Novotel Bucharest City Centre, pentru o seară dedicată celor mai puternice şi de succes femei din industria internaţională a vinului. Evenimentul a fost organizat de Wine-in-Business, primul centru acreditat Wine & Spirit Education Trust (WSET) din România. WSET este liderul mondial în ceea ce priveşte programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi spirtoaselor, având o experienţă de peste 40 de ani pe piaţă.

DSC_2650

Programul a inclus 6 speakeri internationali – 6 femei puternice din industria vinului. Astfel, participanţii la Wine-Wine Evenings: Women in Wine Business au întalnit nume mari din industria vinului precum Silvia Franco (Nino Franco, Italia), Julia Walch (Elena Walch, Italia), Patricia Toth (Planeta, Sicilia), Janica Tomic (Tomic, Croatia), Baroneasa Ileana Kripp-Costinescu (Stirbey Agricola, Romania) şi Lucia Freitas (Quinta da Mariposa, Portugalia), femei de succes care au împărtăşit cunoştinţele lor despre această băutură transformată într-un element socio-cultural.

DSC_3119

Reprezentantele binecunoscutelor crame la nivel mondial au susţinut câte un masterclass, oportunitatea ideală pentru cursanţi de a dobândi sau aprofunda cunoştinţe enologice, de a se bucura de o călătorie educativă în cultura vinurilor din Italia, Sicilia, Croaţia, România şi Portugalia. La finalul celor şase masterslass-uri, cursanţii au avut ocazia de a-și clarifica noţiunile aflate, în cadrul sesiunii de Q&A. Gazda întâlnirii a fost Imre Szakács-Orha, Directorul Executiv al Asociaţiei Consult Școlari Satu Mare, iniţiatorul conceptului Wine-in-Business, primul centru WSET din România şi primul trainer acreditat Wine and Spirit Education Trust pentru România.

Galerie Foto