Cele mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy 2022

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-09-2022

în: Fashion

Premiile Emmy 2022

Sezonul covorului roșu este în plină desfășurare. De la Festivalul de Film de la Veneția din 2022 și la Săptămâna Modei de la New York, ținutele de pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2022 cu siguranță nu au dezamăgit.

În timp ce Oscarurile se concentrează pe film, Grammy pe muzică, Tony pe teatru și Met Gala pe o temă decisă de Anna Wintour, Emmy-urile sunt dedicate excelenței în televiziune. Ca urmare, participanții la Emmy sunt incredibil de variați, cu apariții pe covorul roșu ale actorilor A-list, a celor în ascensiune și a celor din interiorul industriei deopotrivă. În trecut, ținutele de pe covorul roșu nu au fost atât de uimitoare comparativ cu alte evenimente, deoarece Emmy-urile nu sunt considerate la fel de „moderne” ca Oscarurile, de exemplu, dar acest lucru s-a schimbat în ultimii ani datorită noilor moduri în care consumăm conținut.

Onorând cele mai bune performanțe din industria televiziunii, Premiile Emmy 2022 i-au adus laolaltă pe unii dintre cei mai buni actori în cele mai uimitoare look-uri. De la câștigătoarea premiului Emmy Amanda Seyfried care și-a făcut apariția într-o rochie uimitoare Armani Privé împodobită cu diamante Jaeger-LeCoultre până la John Legend în Gucci, considerăm că aceste celebrități au fost cel mai bine îmbrăcate la premiile Emmy din acest an.

Galerie Foto