S-a deschis The A – cel mai modern beauty center din București

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-10-2022

în: It happened

Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Alina Pușcău, Gianina Ilieș, Nicoleta Nucă, Iulia Pârlea, Ana Pîrvulescu și multe alte vedete autohtone au sărbătorit cu mare fast deschiderea The A, un beauty center de lux, extrem de modern și unic la noi din punct de vedere al conceptului și serviciilor oferite.

Strada Berna, numărul 7 a devenit cel mai hot loc din București! Vila în stil neo-baroc, ce poartă semnătura arhitectului armean Emil Călinescu, găzduiește acum The A, cel mai nou și modern salon deschis de către Miruna Mocanu, o tânără antreprenoare care își dorește să le ofere bucureștenilor servicii de lux, să îi răsfețe cu adevărat pe toți cei care trec pragul salonului și să dovedească că și în România pot exista saloane de talie internațională.

 

The A

„Conceptul The A este, în primul rând, despre a oferi o experiență completă, de la servicii și produse premium, până la zone de relaxare exclusiviste într-un cadru intim și cu un vibe pozitiv. Acest salon este dedicat femeilor care știu cât este de important să se îngrijească și să folosească produse de cea mai bună calitate, combinate într-un ritual personalizat. Este un proiect de suflet pentru mine și echipa de profesioniști pe care o am alături.” – Miruna Mocanu, owner The A.

The A este un beauty center ce își dorește să ofere o abordare naturală și holistică a frumuseții, să ofere servicii la cel mai înalt nivel, într-un locație spațioasă și luminoasă. Misiunea acestuia este ca fiecare client al salonului să își încarce bateriile și să aibă parte de o experiență de neegalat, de fiecare dată. Fiecare vizită la salon este o mini-vacanță de la cotidian, un repaos în care clienții își refac energia și se re-îndrăgostesc de viață.

The A

„La The A folosim exclusiv produse de cea mai înaltă calitate, care nu sunt cu ușurință la îndemâna tuturor. Pentru tratamentele de îngrijire a tenului folosim produse de medical spa de la branduri recunoscute internațional. De exemplu, Biologique Recherche, care ne sunt parteneri prin intermediul institutului Biologique Recherche România, produsele Augustinus Bader si tratamentul Ionixlight.” – Miruna Mocanu, owner The A.

The A oferă servicii complete de înfrumusețare, la cele mai înalte standarde, tratamente de îngrijire a pielii bazate pe știință, consultații individuale și tratamente personalizate. Tot ce înseamnă frumusețe, într-o singură locație!

Galerie Foto