#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY aduce în atenție stilul excepțional al pieselor de colecție marca S.T. Dupont!

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 28-10-2019

în: It happened

S.T. Dupont înseamnă pasiunea pentru a crea obiecte de lux deosebite. Un atelier de design unde ideile și inovația sunt aduse la viață și unde calitatea este adjectivul de bază. O moștenire ce datează din 1872, unde cei mai renumiți artiști francezi sunt aleși pentru a renaște meștesugurile unice ale vremurilor trecute și pentru a crea accesorii exclusiviste și exceptionale. S.T. Dupont îmbină tehnologia cu expertiza pentru a crea produse de calitate, proiectate individual și asamblate pentru a dăinui. S.T. Dupont este un atelier unde cei mai talentati artizani îmbină invovația cu șaptesprezece meștesuguri rare, utilizand ultimele tehnologii pentru a transforma materiale moderne în adevărate obiecte ale dorinței, în obiecte sinonime cu frumusețea și moșteniri pentru viitor.

Joi, 17 octombrie, cel de-al doilea sezon de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu o călătorie într-un cadru exclusiv, unde focusul a fost pe accesoriile deosebite dedicate artei scrisului și artei focului din cea mai recentă colecție S.T. Dupont. Colecția Seven Seas aduce de asemenea un omagiu începuturilor casei S.T. Dupont, când meșterii artizani construiau cufere de călătorie rafinate, adesea monogramate, pentru elita ce călătorea cu bărci și vapoare peste Ocean. Astăzi, S.T. Dupont își păstrează inspirația escapistă cu ediția limitată Seven Seas, celebrând libertatea neînfricată a celor ce iubesc călătoriile pemare. Evenimentul a avut loc în cadrul restaurantului Melt din Băneasa Shopping City, în prezența Olgăi Pasternak, Director S.T. Dupont Eastern Europe. Invitații au fost întâmpinați într-un cadru select și s-au bucurat de muzică live la saxofon, de mâncare delicioasă și de o demonstrație de caligrafie asigurată cu instrumente de scris S.T. Dupont. Produsele S.T. Dupont se găsesc în rețeaua magazinelor El Unico și a magazinelor Kultho din întreaga țară, cât și online pe www.bb-shop.ro.

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului. Centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului, cu peste50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350de magazine. Aici ajung pentru prima dată toate produselecare ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.