Colecția Burberry x Supreme Spring 2022 a fost dezvăluită

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-03-2022

în: Fashion

Burberry

Colecția Burberry x Supreme tocmai a fost dezvăluită, iar primele imagini arată țesătura Burberry rezistentă la intemperii, broderia de branding a duoului și alte modele în culorile cafeniu, roz și denim.

Burberry

Atât Burberry, cât Supreme ne-au oferit o gamă largă de look-uri cool și luxoase. Colaborarea Supreme x Burberry include trenci, jachete puf, jachete trucker din denim, hanorace cu glugă, pantaloni scurți din denim, blugi, tricouri, pălării crusher. Colecția include, de asemenea, o jachetă din piele cu pantaloni asortați și un set de pijamale de mătase, care este disponibil exclusiv la Burberry.

În 1997, Supreme a adus un omagiu brandului de lux britanic prin crearea unui tricou cu logo standard cu faimosul model de carouri Burberry în locul roșu al siglei Box. În această colecție co-branded, designul este reînviat pe tricouri și hanorace cu glugă.

Burberry

Supreme nu este la prima colaborare cu un brand de lux. În 2017 a fost lansată o colecție cu Louis Vuitton, care a prezentat totul, de la parka și tricouri de baseball până la pături. În urma acesteia, profilul brandului a fost crescut considerabil și a început să fie văzut ca un brand de lux mai viabil. Potrivit WWD, colaborarea Louis Vuitton x Supreme a adus  un profit de 100 de milioane de euro.

Burberry

Încă de atunci, brandurile de lux au fost dornice să lucreze cu brandul de streetwear. Anul trecut, Supreme a dezvăluit capsule cu Missoni, Tiffany & Co. și Emilio Pucci. De asemenea, a colaborat cu Rimowa, Jean Paul Gaultier, Yohji Yamamoto și Junya Watanabe.

Colecția va fi lansată oficial pe 10 martie în SUA, Marea Britanie și Europa și pe 12 martie pentru alte piețe. De asemenea, piesele vestimentare pot fi găsite pe Burberry.com, magazinele selectate Burberry și Supremenewyork.com.