Business Days 10-11 Decembrie 2014 – Generația noilor antreprenori de succes

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-11-2014

în: News & Features

450x200

Au mai rămas zile numărate până la urmatorul eveniment de business al anului care va avea loc în capitală. Așa cum ne-a obișnuit ani la rând, Business Days reunește personalități de succes, leaderi și antreprenori din diverse domenii pentru a dezbate subiecte de interes precum: vânzările și negocierea, networking, comunicare, maketingul de produs, excelenţa în relaţia cu clienţii, social media, managementul echipelor şi leadership.

Anul acesta, marele eveniment se va desfășura în zilele de 10 și 11 Decembrie la Centrul de Evenimente al Hotelului Caro din București, după ce a doborât record după record în ceea ce priveşte numărul de participanţi: 900 la Iaşi, 1.000 la Timişoara şi 1.300 la Cluj.

Temele alese pentru ediţia de la Bucureşti reflectă nevoile de dezvoltare ale antreprenorilor români, aşa cum au rezultat din întâlnirile şi studiile realizate de organizatori, reflectand un ADN puternic de:

– inovaţie, creativitate, adaptabilitate, flexibilitate, acceptarea schimbării ca şi constanţă;
pasiune, plăcerea pentru munca bine făcută, excelenţă;
– determinare, perseverenţă, răbdare, forţă de a trece peste obstacole, rezistenţă în faţă provocărilor;
– progres, performanţă, evoluţie, productivitate, eficienţă

România se află pe penultimul loc în Europa în ceea ce priveşte numărul de companii raportat la mia de locuitori (25 de companii la 1000 de locuitori). Cauzele provin din slaba dezvoltare a culturii antreprenoriale, generată în primul rând de apetitul scăzut pentru risc al românilor, de lipsa unui sistem educaţional care să încurajeze spiritul întreprinzător şi cel de echipă, dezvoltarea de proiecte şi implicarea voluntară a tinerilor în proiecte educaţionale de dezvoltare a acestor calităţi, lipsa capitalului şi reticenţa băncilor de a finanţa afaceri în faza de început, doar pe baza unui plan de afaceri. Business Days îşi propune să completeze aceste carenţe şi să îi susţină pe participanţi să profite de oportunităţile oferite la acest moment de piaţă”, spune Laszlo Pacso, fondator şi coordonator proiecte Business Days.

Evenimentul se anunță a fi unul grandios întrucât nu mai puțin de 150 de personalități vor dezbate subiectele mai sus menționate împreună cu cei 1500 de participanți așteptați.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi precum Alain Cardon, Giorgio Fabbri, Marius Ghenea, Felix Pătrăşcanu, Elena Badea, Kemal Apaydin, Dragoş Petrescu, Dragoş Anastasiu, Iulian Stanciu, Cristina Bâtlan, Laurenţiu Ispir, Marcin Wojcicki, Felix Daniliuc, Silviu Hotăran, Amalia Sterescu, Paul Renaud, Liviu Stoleru, Ruxandra Hurezeanu, Dan Berteanu, Andy Szekely, Mario Bruhlmann, Alexandru Lăpuşan şi mulţi alţii.

Toate informațiile despre evenimentul Business Days, dar și cum vă puteți înscrie la workshop-uri, veți afla accesând link-ul de mai jos:

http://www.businessdays.ro