LUXURY MAGAZINE a celebrat aniversarea de 17 ani printr-o petrecere magică

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 18-12-2023

în: It happenedNews & Features

LUXURY MAGAZINE

De 17 ani, LUXURY MAGAZINE Rich and Famous promovează valori reale, oameni și branduri de notorietate pentru care excelența a devenit o a doua natură. An de an publicația își pune amprenta pe high-life-ul din România- și nu numai, iar călătoria în universul luxului continuă cu noi revelații. În 2023, revista Luxury și-a celebrat aniversarea printr-o petrecere somptuoasă unde, invitații au pășit într-o lume fantastică plină de magie și emoție, în care totul este posibil.

LUXURY MAGAZINE

Gazda evenimentului a fost Ilinca Vandici, care a încântat audiența cu prezența sa fermecătoare într-o ținută M.Marquise și care i-a purtat pe cei peste 2.000 de invitați într-o incursiune spectaculoasă în lumea luxului. Seara de 23 noiembrie a fost una extraordinară, plină de surprize și momente uluitoare. LUXURY MAGAZINE Rich and Famous a pregătit numeroase surprize uimitoare, printre care momente acrobatice spectaculoase puse în scenă de artiștii Circului Metropolitan, un moment special organizat de MH Orchestra, unica orchestră de salon din România, alături de Radu Petrovici, fondatorul Orchestrei și actualul manager al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București, show-uri incendiare ale unor artiști consacrați precum Dirty Nano, Giulia, Alina Eremia și Anastasia. Mai mult decât atât, în timpul Galei Luxury, Bloom Clinique a organizat un concurs pentru invitații Galei LUXURY, dar au fost decernate și premii pentru cei mai buni parteneri din industria luxului.

Ceremonia de premiere a fost un prilej perfect ca publicația să mulțumească tuturor companiilor care au facilitat accesul cititorilor LUXURY la noutățile din întregul univers al luxului, prin intermediul celor 20 de premii BEST PARTNERS OF LUXURY 2023. Trofeele au fost acordate de echipa LUXURY Magazine pentru a recunoaște parteneriatele consolidate care s-au dezvoltat de-a lungul timpului și au fost înmânate de către redactorul-șef Rosalie Kanda și Alexandru Predescu, general manager PharmaPartners, reprezentant al brandului de produse dermato-cosmetice Rilastil în România.

LUXURY MAGAZINE

Astfel, distincția BEST PARTNERS OF LUXURY 2023 a revenit următorilor parteneri: BENTLEY și LAMBORGHINI BUCUREȘTI pentru performanță și design în piața auto globală, QUADRA CASA pentru excelență în integrarea soluțiilor pentru amenajări de lux, BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE pentru leadership în nișa parfumurilor de lux, DISTINTO BOUTIQUE pentru excelență în industria fashion, CELLINI pentru leadership în piața bijuteriilor, ARQA IMOBILIARE pentru excelență în domeniul imobiliar, SKINMED pentru viziune în estetica medicală, CRAMA GÎRBOIU pentru viziune și calitate în piața vinurilor, HUAWEI ROMÂNIA pentru leadership în tehnologie, REMUS ZAMFIRESCU – NOTAREM pentru leadership în zona notarială, WALDEVAR ENERGY pentru leadership în dezvoltarea parcurilor fotovoltaice, PORSCHE BUCUREȘTI pentru excelență în piața auto, ASUS ROMÂNIA pentru leadership în tehnologie, CLINICA ZETTA pentru excelență în serviciile medicale, PERNOD RICARD pentru leadership în piața băuturilor spirtoase, MAX MARA pentru excelență în industria fashion, MAER GROUP pentru excelență în amenajări interioare high-end, Ploom pentru inovație în dispozitive de tutun, STEJARII COUNTRY CLUB pentru leadership și excelență în wellness și ospitalitate, INTERBRANDS ORBICO pentru excelență în industria de beauty.

LUXURY MAGAZINE

Pe lângă spectacolul pregătit la scenă, cei peste 2000 de invitați s-au putut bucura și de momente de spectaculoase de circ pregătite de artiștii Circului Metropolitan în celelalte săli ale Palatului Parlamentului, dar și de activări inedite pregătite de partenerii noștri în cornerele special amenajate pentru această Gală.

Tot acest spectacol magic și întregul eveniment se datorează echipei LUXURY MAGAZINE Rich and Famous, dar mai ales partenerilor, cărora colectivul redacțional le mulțumește și pe această cale: BENTLEY BUCUREȘTI, ARQA IMOBILIARE, BLOOM CLINIQUE, BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE, THEDA MAR, PEEK&CLOPPENBURG, JEAN PAUL GAULTIER, WALDEVAR ENERGY, TOP LINE, CELLINI, REMINGTON, VLADILA, HENRI MAILLARDET, OBA, CADESTO, POP COLA, FLASH TATTOOS, CRAMA GÎRBOIU, NAZZURO AQUA, VITAMIN AQUA, VICE CREAM, CANNOLERIA, CHIVAS REGAL, PASTEL LAB, THAICO SPA, ROVERE și PLOOM, DASKALIDES.

Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie a luxului și a exclusivității și suntem nerăbdători să celebrăm împreună 18 ani, cu mai mult fast și mai multe surprize!

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie