Miele lansează în România primul frigider cu front de tablă neagră

Scris de Luxury
Publicat la data de: 29-08-2016

în: It happened

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a lansat pe piața din România K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră. Practic, pe noul  frigider de la Miele, clienții pot desena și scrie cu cretă pe tablă. La evenimentul de lansare au fost prezenți și Dr. Reinhard Zinkann și Dr. Markus Miele, fondatorii și proprietarii Miele. În România, producătorul german de electrocasnice este prezent prin Miele Appliances și fabrica de subansamble electronice Miele Tehnica de la Brașov.

Dr. Markus Miele, Loredana Butnaru-Miele Romania, Dr. Reinhard Zinkann (Medium)

„Pentru Miele, România este una dintre țările cu cel mai rapid ritm de creștere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% și trendul se menține și anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piață, pe fondul unei evoluții pozitive înregistrate în ultimii ani”, declară Dr. Markus Miele.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition (Medium)

Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, care combină funcționalitatea cu designul perfect. Frigiderele dispun, printre altele și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor. Designul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition -2 (Medium)

www.miele.ro