Victoria’s Secret deschide un nou magazin în București

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-04-2024

în: News & Features

Victoria's Secret

Victoria’s Secret, liderul în retail de specialitate în lenjerie intimă și produse de înfrumusețare, colecții de fashion, parfumuri fine, îngrijire de corp și loungewear, va inaugura un nou sanctuar al eleganței în inima Bucureștiului.

Noul magazin, amplasat strategic în Mega Mall, reprezintă o oază de lux și sofisticare, gândită cu atenție pentru a oferi clienților o experiență de neuitat în universul Victoria’s Secret. Cu un design inovator ce îmbină eleganța clasică cu elemente moderne, acest spațiu creează un cadru îmbietor și rafinat, în care fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere confortabile, și a unei experiențe de shopping desăvârșită.

La Victoria’s Secret Mega Mall, clienții vor fi întâmpinați de o selecție irezistibilă a celor mai iubite modele de sutiene ale brandului, chiloți și lenjerie de noapte, toate alese cu atenție din colecții de ultimă generație. În plus, gama exclusivistă Victoria’s Secret Beauty va răsfăța simțurile cu cele mai subtile și rafinate parfumuri, concepute pentru a sublinia feminitatea și rafinamentul fiecărei femei.

Cu o atenție deosebită acordată nevoilor și preferințelor fiecărei cliente, noul magazin va oferi și servicii personalizate de fitting pentru sutiene, asigurându-se astfel că fiecare achiziție este perfect adaptată și confortabilă, fără niciun compromis.

Pentru a marca deschiderea acestui nou punct de referință al luxului și eleganței în București, Victoria’s Secret a organizat o experiență pop-up de excepție în Mega Mall, pe data de 27 martie. Aici, clienții au avut privilegiul de a descoperi cele mai iubite colecții de sutiene ale brandului, de a experimenta cele mai populare parfumuri și de a se bucura de sesiuni exclusive de probări gratuite. O ocazie unică de a intra în universul Victoria’s Secret și de a experimenta rafinamentul și luxul într-o manieră cu totul specială.