Hermes este pregătit să intre în Metaverse

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-09-2022

în: News

Hermes

Ești încântat de Metaverse? Ei bine, nu știm ce părere ai, dar brandul de lux Hermes este sigur! Brandul a depus recent o cerere de marcă comercială care acoperă jetoanele nefungibile (NFT), criptomonede și toate lucrurile digitale în vederea pregătirii sale pentru incursiunea în Web3.

Conform Oficiului de Brevete și Mărci al Statelor Unite (USPTO), marca comercială (care a fost depusă la 26 august 2022) va acoperi software-ul descărcabil pentru a vizualiza, stoca și gestiona bunuri virtuale, obiecte de colecție digitale, criptomonede și NFT „pentru a fi utilizate în universul online”.

Hermes

În plus, Hermes a depus mărci comerciale pentru „servicii de magazine de vânzare cu amănuntul care prezintă bunuri virtuale” și expoziții de modă și comerciale în „medii online virtuale, augmentate sau de realitate mixtă” și pentru „oferirea unei piețe online pentru cumpărătorii și vânzătorii de bunuri virtuale”.

Acest lucru ar putea însemna că utilizatorii pot asista în curând la evenimentele de modă ale brandului de lux în Metaverse și, de asemenea, vor avea ocazia să cumpere îmbrăcăminte exclusivă și multe altele sub formă de NFT. La fel ca Hermes, mai multe mărci de lux explorează, de asemenea, Metaverse și tot ceea ce are de oferit.