Ed Sheeran este atât de îndrăgostit de Ketchup-ul Heinz, încât și l-a tatuat!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-09-2019

în: News

Dragostea dintre faimosul cântăreț Ed Sheeran și deliciosul ketchup Heinz este desprinsă din basme, fiind cel mai reușit cuplu de celebrități! Probabil, cântărețul a scris cunoscuta melodie “Shape of you” cu gândul la marea sa iubire… ketchup-ul Heinz. Ce femeie nu ar vrea să fie ținută în brațe cu pasiunea cu care Ed ține sticla de Heinz? Nu mănâncă nimic fără el, nu călătorește fără el și chiar și atunci când merge într-un restaurant fancy, are întotdeauna sticla pregătită, pentru a orna preparatele culinare și pentru a se bucura de gustul său unic.

Pentru a-și dovedi iubirea veșnică și devotamentul față de produs, Ed și-a tatuat pe brațul stâng emblema mărcii Heinz. Bineînțeles că pasiunea lui pentru ketchup nu a trecut neobservată, compania propunându-i să realizeze o campanie. Astfel, s-au creat 150 de sticle în ediție limitată de ketchup Heinz personalizate cu numele vedetei și un clip de campanie pe care îl urmăriți mai jos.

Dintre acestea, trei sticle “tatuate” cu numele lui au fost scoase la licitație la Christie’s, iar veniturile vor fi aduse la două organizații de caritate la alegerea lui Sheeran: East Anglia’s Children’s Hospices și Rise Against Hunger.