Balmain lansează o nouă colecție în colaborare cu Barbie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-01-2022

în: Fashion

Balmain

În urma unei colaborări extinse în modă cu KITH, Barbie intră în sfera luxului împreună cu Balmain, colaborând cu casa de modă pentru a crea o experiență atât pentru lumea fizică, cât și pentru cea digitală.

Barbie

Astfel, cele două branduri de renume au anunțat o colaborare compusă atât dintr-o colecție de prêt-à-porter și accesorii, cât și dintr-o serie de NFT-uri exclusive, acestea din urmă marcând inițierea brandului Barbie în spațiul artei digitale. Acestea vor fi disponibile începând cu 13 ianuarie pe site-ul Balmain, magazinele Balmain, Mattel Creations și alți retaileri globali.

Ken

„Așa cum arată foarte clar imaginile campaniei noastre, Barbie și Balmain se lansează într-o aventură multiculturală, incluzivă și mereu plină de bucurii”, a declarat Olivier Roustening, directorul creativ al casei de modă de lux.

Barbie

Între timp, NFT-urile – prezentate ca trei piese unice în care apar avatarele Barbie și Ken îmbrăcate în ținute care poartă semnătura Balmain – vor fi disponibile prin intermediul Mattel Creations prin intermediul unei licitații mintNFT. Fiecare NFT este asociat cu un set de articole realizate de casa de modă de dimensiunea Barbie.

Din păcate, nu toată lumea poate obține NFT-urile, dar există o mulțime de articole de îmbrăcăminte. Logo-ul lui Balmain a primit o actualizare Barbie și există și o mulțime de accesorii de achiziționat.

Energy Expo 10-13 octombrie