Hermès deschide o sală de fitness în Los Angeles

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-07-2022

în: LifestyleNews

Hermès

Casa de modă Hermès reușește să combine fitness-ul și fashion-ul într-un mod unic. După ce a deschis Hermès Fit, o sală de fitness pop-up de lux, în orașe precum New York, Paris, Tokyo și Bangkok, brandul a inaugurat recent centrul de fitness din Los Angeles.

Hermès

 

Deschis la Hollywood Fitness Club, Hermès Fit se laudă cu o locație cu mai multe camere vopsită cu nuanța portocalie semnătură a mărcii și prezintă modele din iubitele lor mătăsuri carré. Acesta a fost aprovizionat cu bancă pentru presă și kettlebell marca Hermès, o masă de ping-pong și un perete de cățărat tematic care poate fi utilizat și drept cabină foto.

Hermes

Piesa centrală a evenimentului de deschidere a fost un ring de box, mănuși de piele albă și saci de box căptușiți în mătasea specifică Hermes. În ceea ce privește secțiunea de îmbrăcăminte, aceasta a inclus cravate pentru bărbați și încălțăminte cu toc, cele 24 de nuanțe de rujuri Hermès Beauty, dar și multe altele.

Hermès

Mai mult decât atât, Hermes Fit a prezentat o sală de yoga cu podele din lemn de culoare închisă și pereți cu oglindă pentru a fi folosită pentru cursuri de zi, cum ar fi CarréYoga, Belt Stretching și Voguing with Hats. Inaugurarea care a avut loc pe 20 iulie a inclus și spectacole ale lui Neil Frances și Ladies of Leisure DJing cu actori precum Rebecca Rittenhouse, Victoria Pedretti și Nina Bloomgarden. La eveniment au participat și influencerii Brittany Xavier și Aimee Song.

Galerie Foto