Louis Vuitton lansează prima colecție de schi

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-01-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

Distracția pe pârtii a devenit mai plină de farmec datorită Louis Vuitton! Brandul de lux a prezentat recent prima sa colecție capsulă de schi, care include o gamă largă de accesorii, precum și o linie de îmbrăcăminte ideală atât pentru pasionații de modă, cât și pentru sport.

Louis Vuitton

Denumită „LV Ski”, colecția este realizată din materiale izolante, ușoare și de înaltă rezistență, cum ar fi cauciucul elastic, fleece și nailon hidrofug. În plus, piesele din colecție includ legături metalice elegante și finisaje cromate, unele având și imprimeuri ale peisajelor alpine la apus.

De asemenea, colecția include jachete, măști de schi, mănuși de blană, jambiere, dar cel mai interesant accesoriu este masca de zăpadă care are lentile anti-aburire și anti-zgârieturi care sunt protejate împotriva UV, triplu izolate și inscripționată cu monograma clasică LV.

Louis Vuitton

Alte piese demne de remarcat includ o jachetă de schi cu o centură pentru cățărări, fermoar supradimensionat și umeri metalici, schiurile Louis Vuitton care sunt drapate în fibră de sticlă și au branding LV și ghete de schi high-tech proiectate cu expertiza și măiestria Tecnica.

Disponibilă în ediție limitată, colecția capsulă LV Ski de 200 de piese poate fi achiziționată online de pe site-ul oficial al brandului.

Galerie Foto