Bally, brandul elvețian de lux a ajuns în România exclusiv pe TOFF.ro

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-09-2021

în: FashionNews

Bally

Bally, brandul elvețian de lux cu o tradiție de 170 de ani, a ajuns în România exclusiv pe TOFF.ro și în boutique-ul Terminal Of Fashion din The Grand Avenue. Cunoscut de o lume întreagă pentru calitatea finisajelor și pentru piesele de marochinărie impecabile, brandul Bally este acum prezent și la noi printr-o selecție de produse stylish. Înființat în 1851, într-un sat din Elveția, brandul include pantofi sport, cizme, genți, rucsacuri, ochelari de soare sau accesorii, precum curele sau portofele, lucrate de maeștrii elvețieni, disponibile pe site și în magazinul fizic.

Bally

Colecția noului sezon “Bally’s Legacy Continues” aduce un tribut celor 170 de ani de excelență în design, fiind inspirată de artă, arhitectură și de trendurile contemporane. Specificul urban al orașului Zurich și peisajele alpine ale Pasului Furka, se îmbină perfect în designul noilor piese, concepute special pentru cerințele stilului de viață actual, ce mixează frumosul cu spiritul practic.

Bally

Fotografiată de Jackson Frederick, campania colecției pentru toamnă-iarnă dezvăluie piese, precum bocancii din piele inspirați de un model clasic reinterpretat, genți-sac din pânză, cu structură din piele, cu logo-ul brandului imprimat, genți de voiaj, geanta cross-body din piele, cu monograma brandului și cu diverse buzunare ce te ajută să îți organizezi lucrurile, și geanta mini ce oferă atât un aer sofisticat lookului, cât și libertate de mișcare. Detaliile metalice aurii, precum cataramele sau închizătoarea în forma monogramei reinterpretate, dau, de asemenea, o notă prețioasă fiecărei piese.

Bally

Vizitează magazinul Terminal of Fashion din galeria The Grand Avenue, J.W. Marriott București, pentru a descoperi calitatea legendară a pieselor Bally, sau intră pe www.toff.ro  pentru a-ți alege piesele de marochinărie must-have din acest sezon, lucrate în atelierele brandului, în peste 200 de tehnici artizanale.