Jimmy Choo și Mugler redefinesc feminitatea

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-02-2022

în: Fashion

Mugler

Casa de modă Mugler și brandul de pantofi de lux Jimmy Choo și-au anunțat colaborarea cu o campanie realizată de Harley Weir. Colecția celebrează femeile puternice, feminine și pline de farmec. Fotografiile campaniei sunt îndrăznețe și dinamice și le prezintă pe Sora Choi, Aweng Ade-Chuol și Eartheater modelând siluete sexy și accesorii elegante care surprind spiritul acestui parteneriat.

Mugler

„Mugler și Jimmy Choo reprezintă femeile puternice, pline de farmec și stăpâne pe sine. În această campanie, femeile sunt literalmente centrul fiecărei imagini: ele sunt vedetele. Faptul că aceste imagini sunt surprinse de o femeie fotograf adaugă, de asemenea, o dimensiune suplimentară – lucrarea lui Harley celebrează întotdeauna feminitatea. Există o forță inerentă în asta, care este semnătura celor două branduri”, a spus Sandra Choi, director de creație Jimmy Choo.

Mugler

Disponibilă atât în magazine, cât și online, colecția Jimmy Choo X Mugler este un amestec de culori îndrăznețe și stiluri puternice. De la sandale împodobite, mules cu șireturi și cizme cu șosete neon.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie