Marie Ollie prezintă colecția Marriage „extravaganza”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-08-2015

în: Fashion

Marie Ollie este brandul care și-a concentrat atenția către universul feminin în amploarea lui, având ca element-cheie acea eleganță clasică, nonșalantă, dar mereu actuală. O femeie cu personalitate înseamnă o femeie ce și-a asumat independența din punct de vedere stilistic, iar Marie Ollie o încurajează pe aceasta prin sentimentul de siguranță și confort, care este oferit prin cele mai mici detalii ale materialelor sau croielii. Aflat în plină ascensiune, brandul surprinde cu cea mai recentă colecție de rochii de mireasă, Marriage „extravaganza”, oferind un concept creativ inedit, prin ședința foto cu prezentatoarea TV, Geanina Ilieș.

Marie Olie9017

Colecția Marriage „extravaganza” a fost pusă în valoare printr-un shooting care a avut-o ca protagonistă pe Geanina Ilieș, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la Antena 1, aceasta fiind fotografiată, în premieră, în rochie de mireasă. Se pune accentul pe detaliu și finețe prin designul sculptural.

Arthur Dinu, cel care se ocupă de creațiile Marie Ollie, începând din stadiul de realizare a schițelor și până la atenția către fiecare mic detaliu final, a declarat: „Rochia de mireasă trebuie să se potrivească foarte bine cu personalitatea ta! Aceasta nu are nicio regulă, în acel moment tu ești un personaj, iar rochia este cea care ți-l conturează”. Arthur are ca sursă de inspirație natura, folosind o serie de aplicații realizate manual, combinate cu organza de mătase, transparențe, broderii fine și jacquard-uri prețioase.

Marie Olie8858

Croielile clasice sunt înnobilate cu succes de aplicațiile florale în contrast cu drapajele sculpturale ale materialelor. Colecția este creată într-o cromatică pastelată, unde nuanțe de alb se împletesc delicat cu tonuri de nude, ivoire și roz prăfuit. Linia este dedicată femeii de ieri și de azi, având piese foarte îndrăznețe și extravagante, cât și piese clasice și elegante. Romantică sau nonconformistă, viitoarea mireasă se poate regăsi în colecția Marriage „extravaganza”. Elementul-surpriză pe care îl aduce noua colecție este că fiecare rochie e ușoară și confortabilă.

Ședința foto a avut loc într-o atmosferă artistică, iar rochiile îmbrăcate de Geanina i-au pus în valoare trupul, formând o poveste ce vorbește cu dezinvoltură despre valorile brandului. Colecția Marriage „extravaganza” este un preview la întregul spectacol de culoare și feminitate pregătit pentru sezonul de toamnă/iarnă.

Galerie Foto