Catherine Zeta Jones și fiica sa, Carys, sunt vedetele campaniei pentru Peekaboo by Fendi

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 12-11-2019

în: Fashion

Fendi a creat o poveste superbă în jurul campaniei filmate la Roma. Actrița în vârstă de 50 de ani și fiica sa de 16 ani, Carys, au făcut echipă pentru a pune în valoare creațiile brandului de lux italian.

Campania#MeAndMyPeekaboo a avut, în trecut, protagoniști precum Kim Kardashian, North West și Kris Jenner, Clara și Esther McGregorsau influencerul Chiara Ferragni, care a apărut alături de familia ei.

Această abordare sensibilă aduce mai aproape de public figuri iconice din show-biz, iar Catherine Zeta Jones și Carys au ilustrat perfect ideea de familie și apropiere pe care mizează Fendi. Ținutele Fendi au fost gândite astfel încât să se completeze și să se complimenteze reciproc, iar fiica vedetei a dat dovadă de multă naturalețe în fața camerelor de filmat.

Asemănarea dintre cele două este uimitoare, însă ne-a impresionat chiar mai mult decât superbele ținute și accesorii relația atât de caldă și de simpatică dintre mamă și fiică. Sincer vorbind, dacă nu am ști că avem în fața ochilor o actriță care are în portofoliu inclusiv un premiu Oscar, am vedea pur și simplu ilustrarea superbă a relației mamă-fiică. 

Fotografiile elegante au fost realizate în diferite locații din Roma, inclusiv la Palazzo Altemps sau lângă clădirea superbă unde se află sediul Fendi.