Balenciaga lansează o colecție capsulă dedicată solistei Aya Nakamura

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-03-2022

în: Fashion

Balenciaga

Balenciaga continuă să-și extindă universul dincolo de îmbrăcăminte și colaborări, inclusiv Metaverse, tehnologie și, de asemenea, muzică.

Într-o colaborare cu Apple Music, Balenciaga a devenit curator oficial al playlisturilor, iar Demna a selectat manual artiști pentru a-și crea propriile mixuri. Până acum, Demna și-a selectat artiștii preferați, printre care se numără trupa germană Rammstein și RuPaul, iar acum a invitat-o ​​pe Aya Nakamura să organizeze propriul playlist – și este atât de bun încât lansează și produse de colaborare.

Dacă nu ești familiarizat cu cântăreața, nu există nicio îndoială că ai auzit piesa „Djadja”. „Aya a doborât recorduri în ceea ce privește streamingul de muzică cu piesele ei de top, strângând titluri precum cea mai vizionată și cea mai importantă cântăreață franceză din Europa în acest moment”, a spus Balenciaga.

Playlistul ei este compus dintr-o selecție de melodii care au inspirat-o de-a lungul carierei, precum și în viața ei și include artiști precum A$AP Rocky, Pa Salieu, Pop Smoke, Tems, Shaybo și, desigur, multe dintre propriile melodii.

Colecția-capsulă în ediție limitată include îmbrăcăminte și accesorii care sunt imprimate cu poza artistei, dar și cu autograful acesteia. Dacă ești fan Aya Nakamura, există chiar și o geantă Hourglass semnată, care este disponibilă la prețul de 2000 de dolari.

De asemenea, poți asculta playlistul Balenciaga Music prin Apple Music. Colecția capsulă este disponibilă online pe site-ul oficial al brandului.