Mandarin Oriental deschide un nou resort în Sardinia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-08-2023

în: Art & Design

Mandarin Oriental

Mandarin Oriental a anunțat dezvoltarea unui nou resort pe insula italiană Sardinia. Destinația, situată în centrul Costa Smeralda, urmează să își deschidă porțile până la jumătatea anului 2026 și va fi cea de-a patra proprietate a grupului hotelier în Italia. Planurile actuale ale proprietății – denumită Mandarin Oriental, Porto Cervo – includ 83 de camere și apartamente amplasate pe un deal cu vedere spre Golful Pevero. De asemenea, se mândrește cu facilități unice, cum ar fi o plajă privată la care se poate ajunge pe un drum lung de 1.148 de metri.

Mandarin Oriental, Porto Cervo este dezvoltat în parteneriat cu Gruppo Statuto, unul dintre cele mai importante grupuri imobiliare din Italia. Compania a mai lucrat cu Mandarin Oriental la hotelul său din Milano, care a fost inaugurat în 2015. De data aceasta, duo-ul vizează „o experiență hotelieră de neegalat”, potrivit unui comunicat. Exteriorul de piatră al hotelului iese în evidență într-o nouă randare, amplasat într-un peisaj luxuriant și cu marea din apropiere, cu locuri în cabine lângă piscină. Dar va fi chiar mai mult de explorat pe tot cuprinsul terenului până la deschidere.

Proprietatea va include cinci restaurante și baruri independente, care vor oferi o varietate de opțiuni culinare. De asemenea, va exista și un spa, iar pasionații de exerciții fizice vor putea folosi centrul de fitness al complexului, în timp ce turiștii care doresc să înoate pot folosi piscinele mari interioare și exterioare. Un club de plajă exclusivist, situat pe plaja Porto Paglia, va oferi un spațiu suplimentar pentru relaxare.

Porto Cervo este cunoscut pentru magazinele, galeriile și restaurantele sale de lux, care ar putea fi destinații excelente de explorat în timpul sejurului. Portul de agrement Porto Cervo găzduiește, de asemenea, un distins Yacht Club, renumit pentru găzduirea regatelor internaționale și pentru că oferă vizitatorilor acces la un șir uluitor de golfuri și plaje izolate.

„Suntem încântați să le prezentăm oaspeților noștri Mandarin Oriental, Porto Cervo și să ne extindem portofoliul de destinații de agrement din această regiune. Farmecul unic al Costa Smeralda, combinat cu expertiza Gruppo Statuto, promite să creeze un refugiu extraordinar”, a declarat Francesco Cefalú, director de dezvoltare al Mandarin Oriental Hotel Group.