Un conac din Dubai este decorat cu 700.000 de foi de aur

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-06-2023

în: Art & Design

Dubai

Dubai este plin de locuințe somptuoase, cu prețuri ridicate, dar cu toate astea o proprietate elegantă a reușit să le eclipseze pe celelalte. Conacul extravagant a fost pus în vânzare pentru 204 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă locuință din orașul luxos și chiar una dintre cele mai scumpe din lume.

Situată în cartierul exclusivist Emirates Hills, proprietatea se întinde pe o suprafață totală de 70.000 de metri pătrați și are vedere la un teren de golf. Este una dintre cele mai mari parcele din comunitate, deși există un lot adiacent de aproximativ 6.000 de metri pătrați disponibil pentru cumpărare dacă aveți nevoie de mai mult spațiu.

Dubai

Denumită „Marble Palace”, reședința principală se întinde pe 60.000 de metri pătrați și este echipată cu o gamă largă de materiale de ultimă generație. De fapt, prezintă marmură italiană în valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari și aproximativ 700.000 de foi de aur. Interiorul este, de asemenea, decorat cu aproximativ 400 de lucrări de artă din colecția personală a proprietarului, care pot fi încorporate în achiziție.  

Designul generos oferă un spațiu amplu pentru luat masa și pentru divertisment, cinci dormitoare mari și 19 băi. Suita grandioasă a proprietarului se întinde pe 4.000 de metri pătrați și este aproape dublul dimensiunii unei case medii din SUA. Există, de asemenea, 12 camere pentru personal care pot găzdui până la 25 de persoane. Alte facilități extravagante includ un garaj pentru 15 mașini, un acvariu de aproximativ 80 de litri, două seifuri de bancă, o cameră de panică și două piscine.

Dubai

Marble Palace a fost finalizat în 2018, după aproape 12 ani de lucrări de construcție meticuloase. O singură proprietate din Dubai este în prezent la egalitate cu acesta în ceea ce privește prețul, și anume un penthouse din noile reședințe Bugatti by Binghatti. „Conacul din cer” cere, de asemenea, 204 de milioane de dolari, dar încă nu a fost construit și probabil că nu va lansat pe piață timp de încă trei ani.