Cel mai așteptat resort din Dubai primește acum rezervări

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-11-2022

în: Travel

Dubai

Într-un oraș cunoscut pentru arhitectura sa îndrăzneață, un nou resort de lux s-a alăturat orizontului din Dubai și este aproape gata să primească oaspeți. Atlantis The Royal își va face debutul grandios la începutul anului 2023, iar complexul tocmai a oferit primele imagini ale proprietății.

Hotelul de 795 de camere, care acum acceptă rezervări, va oferi o mulțime de facilități ultra-luxoase, de la piscina infinită de 295 de metri lungime de la etajul 22, la cel mai mare acvariu de meduze din lume, la o fântână cu apă care „respiră” foc.

Dubai

Clădirea cu 43 de etaje – proiectată de firma de arhitectură din New York Kohn Pedersen Fox Associates – are 44 de apartamente care oferă piscine infinite private, astfel încât oaspeții să se simtă ca și cum ar înota în nori. Toate apartamentele sunt dotate cu serviciu de majordom pentru a vă satisface toate nevoile, de la despachetarea bagajelor până la organizarea unor experiențe în stațiune. Totul, până la cele mai mici articole de toaletă, sunt de la branduri de lux, precum Hermes, Frette și Graffe.

Când oaspeții sunt pregătiți pentru masă, există 17 restaurante și baruri diferite, inclusiv primul Nobu care a venit cu clubul său de plajă lângă piscină, precum și primul cocktail bar al bucătarului de trei stele Michelin Heston Blumenthal. Acestora li se vor alătura și restaurante conduse de vedete culinare, printre care José Andrés și Gaston Acurio.

Dubai

„Realizată de cei mai importanți designeri, arhitecți și artiști ai lumii, aceasta este o destinație de lux uimitoare la fiecare pas, care va împinge limitele călătoriilor exclusiviste”, a declarat Timothy Kelly, vicepreședinte executiv și director general al Atlantis Dubai.

Proprietatea plănuiește să marcheze debutul său oficial în Dubai cu un weekend de deschidere flamboaiant, în care oaspeții speciali se pot bucura de o gamă largă de experiențe de lux, de la un brunch sponsorizat de Valentino până la un concert privat de top. Cele mai multe detalii vor fi făcute publice înainte de deschidere, iar oaspeții ar trebui să fie pregătiți pentru un spectacol care poate fi făcut doar în Dubai.