A mai ramas doar 1 zi până la cea mai mare cină în alb!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-08-2017

în: News

Îmbracă-te în alb, fii original (dar respectând dress code-ul Diner en Blanc) și vino la cel mai mare picnic din lume!

“Le Dîner en Blanc”, popularul picnic de tip pop-up în stil parizian, caracterizat prin faimosul său cod de îmbrăcăminte albă, va avea loc în Bucurețti pentru prima dată. Dacă doriți să participați la acest eveniment inaugural, biletele le puteți achiziționa de aici: https://www.livetickets.ro/ diner-en-blanc-bucharest

Evenimentul are loc joi, 24 august, de la ora 18:00,  locația este TOP SECRET – aceasta o să fie dezvăluită cu o ora înainte de începerea evenimentului.

 

“Le Dîner en Blanc” reprezintă cel mai exclusivist picnic din lume, organizat într-o locație secretă, până în ultimul moment!

Mii de oameni îmbrăcați în alb și debordând de eleganță, pasiune și rafinament, se întâlnesc la un “picnic șic” într-un spațiu public, secret și special transformat! Pe parcursul serii, invitații se bucura de frumusețea unui eveniment „outofthebox” și de participarea la ceva neașteptat.

Dincolo de spectacolul și eleganța cinei în sine, oaspeții se desfață printre bun gust și dragoste pentru frumusețe.

“Le Dîner en Blanc” amintește de eleganța și strălucirea societății franceze, iar invitații se îndeamna unii pe alții, știind că iau parte la un eveniment cu adevărat magic.

Fără trafic auto, fără trafic pietonal – doar trecători uimiți de scena din fața lor. 

Totul este un vis … pe care te așteptăm să-l traim….. în alb!