“Muzică fără anotimp” – concert extraordinar Ozana Barabancea

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-11-2022

în: News

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea aduce la Sala Dalles, în prag de sărbători, concertul extraordinar “Muzică fără anotimp”, un proiect de suflet al artistei, cu un repertoriu variat şi plin de melodie, ritm şi culoare şi pus în scenă alături de invitații săi. Aurelian Temișan, Ina Elena Dincă, Cristian Faur, Sorin Zlat, Mihaela Alexa, corul de copii Energia Emoției, Gloria și Andrew Barabancea acompaniați de Orchestra Lumini Sonore vor urca pe scenă sâmbătă, 10 decembrie 2022, de la ora 19.00, alături de Ozana Barabancea, una dintre vocile de aur ale muzicii româneşti.

Ozana Barabancea

„Acest proiect este o adevărată terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în talentul meu de a aduna o orchestră atât de tânără și dăruită!” mărturisește Ozana Barabancea.

Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artistul liric al Operei Naționale a Românei, omul de televiziune Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă, tehnica perfectă şi melanjul de stiluri şi influențe muzicale, ridicând muzica la cel mai înalt rang de artă, sprijinind totodată tinerele talente prin festivalul „Lumini Sonore by Ozana Barabancea”.

Biletele pentru concertul “Muzică fără anotimp” sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Dalles, la casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical “Ion Dacian” și online pe https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/2822/muzica-fara-anotimp-sala-dalles-bucuresti-10-decembrie-2022