Spectacol extraordinar Ozana Barabancea și Orchestra „Lumini Sonore”

SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA CASTEL Vineri, 6 decembrie 2019

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-10-2019

în: News

Ozana Barabancea și Orchestra „Lumini Sonore” pun în scenă, vineri 6 decembrie 2019, un concert unic și magic de sărbători la Castelul din Inima Capitalei, eveniment care îmbină, colinde reinterpretate, uverturi din opere, arii, cantonete, muzică românească de film reorchestrată, simfonică, muzică internațională, jazz și poezie.

Acest eveniment unic are o durată de 90 minute și este dirijat de Ozana. Orchestra „Lumini Sonore” este compusă din 40 de tineri muzicieni, talentați și dăruiți, care, prin muzica lor, transmit cele mai pure emoții.

În acest eveniment de clasă, Ozana colaborează cu soliști precum Oana Sârbu, Ina Elena Dincă, Andrei Lazăr, Mihaela Alexa și Sorin Zlat. 

După spectacol, publicul va putea participa la o sesiune exclusivă de autografe și fotografie alături de artiști.

Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, oferă publicului participant experiența încântătoare a unor evenimente culturale desăvârșite, alături de unii dintre cei mai apreciați creatori de artă ai țării, în strălucirea și intimitatea Castelului din inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Pentru spectacolul din 6 decembrie 2019 sunt puse în vânzare două categorii de bilete: categoria I  – 150 de lei și categoria II – 110 lei.