Watches and Wonders Geneva 2024 by Cellini

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-07-2024

în: Watches

Watches and Wonders Geneva 2024

Cea mai importantă noutate este că veți găsi aceste creații extraordinare, prezentate la fabulosul târg elvețian de profil Watches and Wonders Geneva 2024, în cadrul magazinelor Cellini, în curând, pe măsură ce acestea vor fi disponibile la nivel global. De altfel, mărcile Hublot, TAG Heuer și Zenith sunt în portofoliul Cellini și puteți accesa oricând www.cellini.ro pentru mai multe informații.

Hublot Classic Fusion Original 29 mm

În „Arta fuziunii”, Hublot realizează o simbioză perfectă între funcționalitate, arhitectură și design. Acum beneficiați și de mărimea de 29 de milimetri la versiunile Titanium, Yellow Gold, Titanium Green, Titanium King Gold, King Gold, Gold Green, Titanium Blue, Titanium Diamonds, King Gold Diamonds, Titanium Blue Diamonds, Titanium Green Diamonds, Racing Grey Diamonds, Racing Grey Gold Diamonds, King Gold Green Diamonds sau King Gold Blue Diamonds.

Watches and Wonders Geneva 2024

Hublot UEFA EURO 2024

Va fi Kylian Mbappé eroul UEFA EURO 2024? Acesta este cu siguranță scenariul perfect explorat în noul film al campaniei Hublot, „Every second counts”. În timp ce ultimele secunde ale meciului se scurg pe cadranul ceasului smart Hublot Big Bang e Gen3 al arbitrului, Mbappé traversează terenul cu mingea la picioare, jucându-se cu adversarii săi, înainte de a marca golul victoriei în ultimul moment. Această imagine cinematografică, cu Kylian Mbappé – ambasador Hublot din 2018 și ambasador al noului ceas oficial conectat Big Bang e Gen3, lansat pentru a marca UEFA EURO 2024 – ca vedetă, ilustrează pasiunea pentru fotbal pe care Hublot și UEFA o împărtășesc.

Big Bang e Gen3 a fost dezvăluit pentru prima dată în 2022, pentru a coincide cu Cupa Mondială FIFA din Qatar. În 2024, Hublot continuă să-și exprime pasiunea pentru fotbal, lansând o actualizare a acestui Big Bang e Gen3, dedicată UEFA EURO 2024. Big Bang e Gen3 UEFA EURO 2024 este ceasul oficial al turneului UEFA EURO 2024.

Acest ceas conectat se potrivește perfect cu codurile colecției Big Bang. Carcasa de 44 de milimetri, realizată din titan, are o construcție tip sandwich, o abordare inventată de Hublot în 2005. Geamul de safir este rezistent la zgârieturi, iar cureaua de cauciuc are o cataramă pliabilă și poate fi schimbată cu ușurință folosind sistemul patentat One Click. Carcasa găzduiește un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+. Caracteristicile notabile includ opt senzori diferiți și conectivitate de plată GPS, Bluetooth, Wi-Fi și NFC. Big Bang e Gen3 este, desigur, compatibil atât cu sistemul de operare Google Android, cât și cu Apple iOS. Ca să poată fi îmbrăcat în culorile echipelor preferate ale purtătorului, fundalul ecranului și curelele pot fi schimbate. Acest nou ceas conectat va permite purtătorului său să urmărească – în timp real – faza finală a următorului Campionat European UEFA 2024, care va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie. Alăturați-vă Hublot la München pe 14 iunie pentru meciul de deschidere al UEFA EURO 2024, pentru că, asemenea nouă, Hublot iubește fotbalul!

Watches and Wonders Geneva 2024

Hublot Big Bang Unico Ice Bang

Pentru noua sa exclusivitate online, Casa lansează o piesă unică: un Ice Bang echipat cu mecanismul Unico. Cu Big Bang Unico Ice Bang, Hublot a luat o atitudine radicală, rămânând în același timp fidel esteticii puternice a modelului original lansat în 2006, creând un ceas sofisticat cu o gamă uimitoare de materiale și caracteristici de înaltă tehnologie care îl fac un must-have. Limitat la 100 de bucăți, acest model va fi disponibil exclusiv prin intermediul hublot.com e-commerce boutique.

Watches and Wonders Geneva 2024

Hublot Big Bang Integrated Time Only

Big Bang Integrated Time Only a revenit. Acesta întruchipează ADN-ul original al modelului Big Bang, cu un cadran solid și brățară integrată, într-o nouă versiune de 38 de milimetri, care reprezintă bazele succesului Hublot. Pentru prima dată, Big Bang Integrated Time Only va fi echipat cu un mecanism nou – HUB1115, care a suferit o îmbunătățire majoră a calității în ceea ce privește caracteristicile sale tehnice și estetice.

Big Bang MP-11 14-Day Power Reserve Water Blue Sapphire: Hublot dezvăluie o nouă interpretare a safirului

MP-11 își face debutul într-o culoare nou-nouță de safir: un albastru radiant și translucid. O nouă culoare este adăugată paletei Hublot de tonuri de safir, o premieră majoră pentru această piesă de Manufactură. MP-11 a fost puterea din spatele celor mai îndrăznețe interpretări estetice: ceramică, SAXEM, Magic Gold, carbon 3D. Dar safirul rămâne materialul preferat de Hublot.

Această nouă variantă se bazează pe o nouă formulă chimică, o dezvoltare personalizată și un indice de transparență exclusiv și se laudă cu toate proprietățile obișnuite ale safirului: strălucire, luminozitate, inalterabilitate perfectă și rezistență la lovituri și zgârieturi. De asemenea, trebuie evidențiată șlefuirea exemplară a modelului, o operațiune foarte delicată, finalizată de obicei manual. Produsul final a necesitat respectarea unui set foarte strict de specificații și o perioadă de timp de câțiva ani pentru a fi dezvoltat și testat, în special pentru a simula îmbătrânirea accelerată și a garanta o rezistență impecabilă la apă. Rezultatul este aproape de perfecțiune, în conformitate cu spiritul MP.

Hublot Spirit of Big Bang Sang Bleu: O creație de înaltă tehnologie încrustată în transparența safirului

Din 2016, colaborarea Hublot x Sang Bleu l-a avut ca autor pe celebrul tipograf, tatuator, artist și fondator al companiei Sang Bleu, Maxime Plescia-Büchi. Datorită prelucrării 3D și a peste 100 de ore de muncă, Spirit of Big Bang Sapphire Sang Bleu este practic la fel de dur și rezistent la zgârieturi ca un diamant. Singurele elemente netransparente rămase sunt coroana, butoanele, șuruburile de pe carcasă, cele șase șuruburi în formă de H de pe bezel și catarama pliabilă, toate decupate din titan. Produs într-o serie de 100 de bucăți, Spirit of Big Bang Sang Bleu reprezintă o ediție de colecție.

Hublot Spirit of Big Bang Tourbillon 5-Day Power Reserve

Printre numeroasele lansări pe care Hublot le-a dezvăluit anul acesta la Watches and Wonders Geneva 2024 se numără o nouă versiune a Spirit of Big Bang, echipată cu tourbillon. În esență, această ultimă versiune este o nouă ediție limitată de culoare specială pentru modelul deja existent, care poate fi găsit în catalogul mărcii, deși detaliul-cheie care distinge noul Hublot Spirit of Big Bang Tourbillon 5-Day Power Reserve Carbon Orange este nuanța de portocaliu strălucitor.

Hublot MP-13 Tourbillon Bi-Axis Retrograde 44 mm

Hublot scrie un nou capitol în povestea MP – o colecție de capodopere care întruchipează o Haute Horlogerie disruptivă, creativă și tehnică, destinată colecționarilor dornici să descopere ceasornicăria de mâine. Big Bang MP-13 de 44 de milimetri este învelit în întregime în titan și reunește pentru prima dată două complicații – tourbillon-ul și afișajul retrograd – într-un singur ceas unic.

Tourbillon-ul are două axe – o performanță considerabilă, deoarece Hublot este una dintre puținele mărci orologere capabile să producă un tourbillon cu două axe în întregime, după ce a făcut-o pentru prima dată cu MP-09 în 2017. Tourbillon-ul completează o rotație completă în fiecare minut pe o axă și la fiecare 30 de secunde pe cealaltă.

Hublot Big Bang Unico Dark Green Ceramic & Big Bang Unico Orange Ceramic 42 mm

În interiorul carcasei de 42 de milimetri funcționează un mecanism serios cu cronograf, vizibil prin geamul de safir de pe spatele ceasului. MHUB1280 placat cu negru, de 4 Hz, este un cronograf automat cu roată pe coloană, cu funcție flyback și o rezervă de funcționare de aproximativ 72 de ore. Acesta cuprinde 354 de piese, inclusiv un eșapament din silicon cu pârghie elvețiană. De asemenea, rotorul de tungsten este înnegrit și există câteva finisaje diferite pe mecanism, realizate în scopuri estetice.

Hublot Big Bang Unico Pink Sapphire 42 mm

O nouă frontieră este atinsă în arta safirului. Cu o carcasă impresionantă din cristal safir de culoare roz, curea din cauciuc structurat și transparent, cu aceeași culoare roz spectaculoasă și cu o rezistență la apă până la o adâncime de 50 de metri, această ediție limitată la 100 de piese este cu adevărat destinată să impresioneze chiar și cei mai critici specialiști. O piesă absolut fabuloasă.

Hublot Square Bang Unico Magic Gold 42 mm

Atât Square Bang Unico Magic Gold, cât și Square Bang Unico Ceramic Magic Gold au același design general al carcasei, cu o lățime de 42 de milimetri și o grosime de 14,7 milimetri. Ce face ca Magic Gold să fie „magic”? Potrivit mărcii, acest aliaj din aur galben de 18 carate, realizat din aur galben și din ceramică cu carbură de bor, este unic pentru rezistența sa nemaipomenită la zgârieturi. Hublot echipează modelul Square Bang Unico Magic Gold cu mecanismul automat propriu UNICO 2 flyback. În ceea ce privește performanța, UNICO 2 prezintă o rezervă de putere robustă de 72 de ore și o rată a frecvenței de 28.800 bph.

Watches and Wonders Geneva 2024

TAG Heuer Carrera Chronograph: Un simbol al preciziei și evoluției designului iconic

După un an de sărbători avide și dezvăluiri marcante, reputatul brand orologer elvețian TAG Heuer își continuă elogiul adus unei moșteniri bogate, depășind granițele designului iconic prin introducerea celui mai recent TAG Heuer Carrera Chronograph.

Lansat în 1953, TAG Heuer Carrera definește genul cronografului de mână de peste șase decenii. Sărbătorit în 2023 cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, acest ceas a devenit un simbol recunoscut al profilului clasic elegant, al cadranului ultra-lizibil și al ingineriei de precizie, ceea ce l-a făcut un accesoriu obligatoriu pentru pasionații de curse și de ceasuri din întreaga lume. Având ca sursă de inspirație legendara cursă Carrera Panamericana Road, Jack Heuer a dat denumirea unică și de impact colecției sale de ceasuri. Printre diferitele modele ale lui Jack, 7753 SN de la sfârșitul anilor 1960 a fost inspirația din spatele lansării versiunii din 2024.

Modelul Heuer Carrera de primă generație are un mecanism cronograf Valjoux cu întoarcere manuală și un cadran argintiu sau negru într-o varietate de configurații, uneori cu adăugarea unei scale în jurul cadranului. La sfârșitul anilor 1960, o a doua serie a fost adăugată la linie, fie cu cadran argintiu și subcadrane negre, fie invers – „panda” sau „panda inversat”.

7753 SN avea un cadran argintiu cu subcadrane negre – un panda –, așa cum se menționează în nomenclatura sa. Ca întotdeauna, această expresie a designului lui Jack a fost condusă de lizibilitate. Viziunea din spatele Heuer Carrera a fost aceea de a crea un instrument de curse prin care timpii pe tur să poată fi înregistrați cu ușurință, fără loc pentru distragere și cu lizibilitate absolută grație cadranului cu contrast ridicat. Bazându-se pe succesul celui mai vechi Heuer Carrera, modelul 7753 SN a îmbunătățit și mai mult lizibilitatea dintr-o privire, cu accente de design inteligente.

Cronograful TAG Heuer Carrera aduce o imagine nouă și modernă a viziunii din 1963, insuflând un nou rafinament în design și reîmprospătând alura atemporală a cronografului panda în noua construcție Glassbox. Acest ceas întruchipează spiritul de lizibilitate din cadrul colecției. Cadranele secundare negre de la ora 3 și 9 contrastează cu cadranul argintiu periat, creând aspectul de panda bi-compax.

Atractivitatea cronografului Carrera „Panda” se extinde la brățara din oțel, pentru prima dată în colecția reproiectată Carrera, împletindu-se cu designul Glassbox și evidențiind configurația panda. Acest amestec armonios de omagiu vintage, eleganță contemporană și noutate îl invită pe purtător să aprecieze măiestria și spiritul inovator pentru care brandul este renumit.

Watches and Wonders Geneva 2024

Aliniere stelară: Zenith introduce mult așteptatul cronograf DEFY Skyline

Constelația DEFY Skyline este în sfârșit completă. O continuare naturală și o expansiune a liniei neobișnuite de la Zenith, pentru toate ocaziile, noul cronograf DEFY Skyline oferă un nou model pentru cea mai recentă iterație a calibrului manufacturat cu cronograf automat de înaltă frecvență El Primero, dotat cu o funcție de cronograf de 1/10 de secundă.

Privind înapoi la moștenirea colecției DEFY de ceasuri de mână, există o tradiție îndelungată a cronografelor El Primero încă de la începutul anilor 1970. Un recipient modernist pentru un calibru revoluționar, DEFY a fost întotdeauna perfect pentru cronograful automat El Primero, a cărui rată de înaltă frecvență îi permite să ofere o precizie de neclintit – chiar și în situații foarte animate și dinamice. Cu aceeași înclinație pentru mișcare și performanță într-o gamă largă de setări, noul cronograf DEFY Skyline este punctul culminant a peste 50 de ani în dezvoltarea cronografului către noi culmi tehnologice. În esență, este cronograful DEFY al secolului XXI.

Arhitecturală, geometrică și cu fațete complicate, carcasa de 42 de milimetri din oțel a noului DEFY Skyline este o interpretare modernă a primei carcase octogonale a lui DEFY. Păstrează același ADN de robustețe și durabilitate ca și predecesorii săi, dar aduce în același timp o estetică și proporții mai moderne și mai contemporane.

Disponibil în variante de negru metalic, albastru sau argintiu, cadranul DEFY Skyline Chronograph îmbină modelul recognoscibil al cerului înstelat specific colecției, cu stele gravate în patru colțuri, cu configurația tradițională a cadranului El Primero. Trei contoare ușor supradimensionate și suprapuse arată secundele și minutele scurse ale cronografului, precum și secundarul ceasului. Fereastra de dată – care se potrivește cu culoarea cadranului – este poziționată la 4:30, o altă semnătură El Primero.

Într-o lume în mișcare din ce în ce mai rapidă, fiecare fracțiune de secundă contează. La fel ca la modelul automat DEFY Skyline și omologul său skeletonizat, Zenith continuă să ofere funcția de 1/10 de secundă, acum sub forma unui cronograf de 1/10 de secundă în DEFY Skyline Chronograph. Această performanță mecanică este rezultatul frecvenței înalte a calibrului El Primero 3600 de 5 Hz (36.000 de vibrații pe oră). Merită menționat și mecanismul de schimbare rapidă a curelei, integrat direct în carcasă, permițând versatilitate fără efort și fără a necesita unelte. Prin simpla apăsare a unui buton, brățara de oțel cu trei zale poate fi schimbată cu cureaua din cauciuc cu cataramă pliabilă din oțel, furnizată de producător.

Scufundare în sfârșitul extrem: Zenith dezvăluie DEFY Revival A3648

Încă de la apariția sa în 1969, linia de ceasuri de mână Zenith DEFY a fost despre fiabilitate și robustețe evidente. De-a lungul anilor, DEFY a preluat multe iterații cu caracteristici și design special concepute. De la cele mai înalte vârfuri, până la cele mai sălbatice terenuri, Zenith duce acum colecția înapoi înspre cele mai mari adâncimi, cu un remake al unuia dintre cele mai căutate ceasuri vintage de scafandru ale mărcii, DEFY Revival A3648.

DEFY Revival A3648 are o carcasă foarte unghiulară, din oțel inoxidabil, cu un diametru de 37 de milimetri. Fabricat din oțel, bezelul rotativ unidirecțional are o inserție de cristal de safir în locul plexiglasului prezent pe modelele istorice, cu aceleași marcaje negre pe portocaliu strălucitor – una dintre cele mai râvnite caracteristici ale istoricului A3648. Cu coroana sa înșurubată la ora 4 și cu un geam din safir, DEFY Revival A3648 păstrează același nivel de adâncime de 600 de metri, o performanță considerabilă realizată în 1969 și încă un rating impresionant pentru un astfel de ceas de scafandru compact, cu spatele din cristal safir. O cifră simbolică pentru Zenith, deoarece 600 de metri echivalează cu 1.969 de picioare – anul în care a fost lansată linia de ceasuri de mână DEFY, inclusiv modelul A3648.

Spatele carcasei oferă o vedere asupra mecanismului cu întoarcere automată Elite 670, cu o rezervă de funcționare de 50 de ore. La fel ca originalul, DEFY Revival A3648 vine cu o brățară de oțel cu cinci zale, cu cataramă pliabilă, modelată după brățara pe care celebra companie Gay Frères a fabricat-o pentru referința istorică din 1969. Catarama se poate extinde pentru a permite ceasului să fie purtat peste un costum de neopren fără a fi nevoie de adăugarea unor zale suplimentare.

Energy Expo 10-13 octombrie