Gwyneth Paltrow își închiriază casa de oaspeți din Montecito, California

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-08-2023

în: News

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow pune la dispoziție casa de oaspeți din California pentru a te ajuta să te revigorezi. Actrița devenită guru al bunăstării tocmai și-a listat casa din Montecito pe Airbnb pentru un retreat de o noapte. Organizat chiar de Paltrow, „sejurul de întinerire” de o noapte va oferi oaspeților șansa de a se relaxa și de a trăi stilul de viață Goop.

„Casa mea din Montecito este sanctuarul meu pentru relaxare și echilibru mental. Mă duc acolo pentru a mă reîncărca, pentru a visa cu ochii deschiși la ceea ce construim la Goop și pentru a mă reconecta cu familia mea și cu prietenii mei dragi”, scrie Paltrow pe site.

Gwyneth Paltrow

Lansat de Paltrow în 2008, Goop a început sub forma unui newsletter digital săptămânal, dar de atunci a devenit un brand cu drepturi depline de wellness și lifestyle. Fondatoarea și CEO-ul spune că a aprovizionat apartamentul din Montecito cu produsele Goop preferate pentru a vă hrăni corpul, mintea și sufletul. Actrița  va fi, de asemenea, acolo pentru a vă întâmpina la sosire și pentru a se asigura că aveți tot ce este necesar pentru șederea dumneavoastră.

Locuința elegantă a lui Paltrow are o bucătărie bine echipată, un living spațios, un dormitor mare și o baie îmbrăcată în marmură, precum și o zonă de luat masa în aer liber, o piscină și un teren de baschet. Activitățile sunt adevărata atracție, însă. Veți avea ocazia să participați la o sesiune de meditație transcendentală ghidată și să vă bucurați de o zi de spa cu produse Goop ( inclusiv un selfie cu Paltrow). Apoi, veți servi o masă nutritivă inspirată de preparatele de la Goop Kitchen.

Gwyneth Paltrow

Poate cel mai important aspect al acestui retreat este faptul că veți putea învăța tehnici valoroase de îngrijire de sine și o mulțime de produse Goop care vă vor ajuta să vă continuați călătoria spre bunăstare.

„Fie că sunteți în căutarea unui loc pentru o conexiune neașteptată sau pentru o binemeritată destindere și reflecție atunci când veniți să vă cazați, sper că veți avea parte de la fel de multă bucurie în casă ca și mine”, adaugă Paltrow.

Rezervările pentru casa de oaspeți a lui Gwyneth Paltrow încep marți, 15 august, iar sejurul de o noapte pentru doi oaspeți va avea loc sâmbătă, 9 septembrie.

Energy Expo 10-13 octombrie