PLATINUM RARE CELLULAR NIGHT ELIXIR, the ultimate rejuvenating potion by La Prairie

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-02-2018

în: Beauty

„Nu este vorba doar despre a adăuga ani vieții, ci viață anilor” – Dr. Paul Niehans

[KGVID]http://luxury.ro/wp-content/uploads/2018/02/modif-LA_PRAIRIE_PLATINUM_ELIXIR_169_m_INSTA.mp4[/KGVID]

Povestea La Prairie a luat naștere din viziunea și curajul doctorului Paul Niehans, fondatorul Clinique La Prairie. Medicul elvețian a considerat că rejuvenarea, specialitatea lui, nu înseamnă doar prelungirea vieții sau adăugarea de ani acesteia, ci mai ales îmbunătățirea calității ei. Timp de mai bine de 20 de ani, Paul Niehans a efectuat cercetări minuțioase, tratând și îmbunătățind viața a peste 5.000 de pacienți.

Acest lucru a dus la publicarea lucrării sale preeminente, „Introducere în terapia celulară”, pe care comunitatea științifică a primit-o cu mare recunoaștere și uimire. Din acel moment, Dr. Niehans a devenit cunoscut ca „tatăl terapiei celulare”. Întinerirea a fost întotdeauna o viziune, o aspirație, un vis. Un vis care a devenit însă realitate în inima Clinique La Prairie. Paul Niehans și-a dedicat întreaga viață acestei căutări – cum să infuzezi viață sau chiar, dacă nu este o metaforă exagerată, cum să creezi viață. Acest lucru l-a condus spre inaugurarea unui domeniu nou al științei, și anume terapiile de întinerire.

Chintesența activității profesionale a Dr. Niehans, terapia celulară, a dus la dezvoltarea unui concept inedit, Exclusive Cellular Complex, inaugurat în cadrul gamei pentru îngrijirea tenului, în anul 1978. Exclusive Cellular Complex deține o formulă secretă, întrucât niciun tehnician sau chimist nu cunoaște rețeta completă. Dar poate cel mai fascinant aspect este că încă mai sunt multe de învățat despre întregul potențial al acestui complex. De fiecare dată când este trimis pentru noi teste, se descoperă noi beneficii, noi capacități de exploatare.

Pornind de la premisa creării unei noi vieți, Platinum Rare Cellular Night Elixir este cea mai nouă poțiune de întinerire care iese din laboratoarele La Prairie. O formulă excepțională, atât de unică, atât de concentrată, încât ea poate depăși tot ceea ce credeați că știți despre întinerirea pielii. Brandul La Prairie s-a folosit de promisiunea vieții reînnoite pe care doar noaptea o aduce. Într-adevăr, în magia nopții orice este posibil. Este și momentul în care pielea se regenerează cel mai bine, pentru un ten vizibil întinerit, iar cu aplicarea unei singure picături, puteți obține minuni până dimineața. Pentru această metodă revoluționară, oamenii de știință din laboratoarele La Prairie au reexaminat conceptul de întinerire și au găsit inspirația în munca doctorului Niehans. El a fost primul care a înțeles că există patru funcții esențiale care asigură calitatea vieții.

Experții La Prairie au descoperit că o terapie reușită de întinerire necesită condiții specifice de mediu pentru celule, precum: hrănire și oxigenare adecvată, detoxifiere și imunitate. Astfel, prin abordarea celor patru funcții vitale ale nutriției, respirației, detoxifierii și imunității, s-a reușit susținerea reînnoirii celulelor și a procesului regenerativ cutanat. Bazându-se pe cele mai recente descoperiri în comportamentul celulelor pielii și biologia acesteia, specialiștii au ales o combinație de ingrediente active puternice și capabile să contribuie la crearea de noi celule care să prospere în mediul lor. Platinum Rare Cellular Night Elixir este singura formulă din lume care combină complexul celular exclusiv al brandului La Prairie – la cea mai înaltă concentrație de până acum – cu noul Advanced Platinum Complex™, special conceput. Complexul celular exclusiv asigură o nutriție esențială, necesară pentru structura celulară.

Complexul celular este vital pentru reînnoirea celulelor, deoarece asigură nutriția esențială a acestora. Oferă vitamine, aminoacizi și zaharuri, necesare celulelor pielii pentru a sintetiza biomolecule esențiale, inclusiv proteine, de exemplu colagen și elastină, și structuri celulare. În noul produs, s-a folosit complexul celular la cea mai mare concentrație, de două ori mai mult decât nivelul obișnuit.

De asemenea, a fost important ca elixirul să prezinte o textură deosebită. Acesta este motivul pentru care La Prairie a conceput formula în așa fel încât să ofere o senzație de piele fină și un sentiment instantaneu de magie. Într-adevăr, după aplicare, veți observa o transformare imediată, produsul lăsând tenul moale și catifelat.

Pentru a încapsula această formulă excepțională, La Prairie a lucrat timp de peste trei ani la proiectarea unui obiect de lux perfect, pe măsura iconicului elixir. Un design de excepție, reprezentând vârful artei și al măiestriei. Decantorul elegant, clar și cilindric transmite proprietățile remarcabile pe care le conține înăuntrul său. Flaconul interior transparent, în nuanța ametistului, evocă nuanțele cerului noaptea și prețiozitatea unei bijuterii. Elemente de înaltă performanță, ingrediente rare, un design opulent în formă de diamant – fiecare aspect al colecției Platinum La Prairie este sinonim cu prestigiul și luxul, pentru a oferi o experiență de îngrijire a pielii unică și absolută.