Vila din serialul „Too Hot to Handle” este cel mai scump Airbnb din lume

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-02-2022

în: Travel

Too Hot to Handle

Dacă farmecul tradițional și atmosfera relaxată a Mexicului te ademenesc, iată șansa ta să mergi la Casa Tau din Punta Mita. Airbnb pune la dispoziție toate locațiile de lux pe care ți le-ai putea imagina, printre care și o vilă care a devenit celebră datorită apariției sale în primul sezon al filmului „Too Hot to Handle” de pe Netflix.

Too Hot to Handle

Proiectată de arhitecții renumiți Juan Collignon și Manolo Mestre, Casa Tau este, de asemenea, considerată cel mai scump Airbnb din lume. Locația are cinci vile pe malul oceanului, care includ apartamente luxoase, camere de oaspeți și grădini luxuriante ce sunt poziționate în jurul unui pavilion central cu vedere la piscină și o plajă privată.

Too Hot to Handle

În acest resort se pot caza 27 de oaspeți în cele 12 dormitoare și au acces la 16 băi, o terasă imensă, o sală de fitness și un cuptor de pizza din piatră. Caracteristicile suplimentare includ servicii de concierge, bucătar privat cu toate mesele, personal de așteptare, barman, serviciu de spălătorie gratuit, servicii spa și masaj și multe altele.

Construită din chirpici, pietre și lemn tropical din surse locale, punctul culminant al Casei Tau este o palapa spectaculoasă, în aer liber, care oferă acces la priveliști uimitoare ale Oceanului Pacific. Stațiunea Punta Mita găzduiește în continuare două dintre cele mai bune terenuri de golf din Mexic, Bahia și Pacifico.

Oaspeții care doresc să ajungă la Galivant pot vizita și orașele din apropiere, El Anclote și Sayulita, pentru a savura o masă sau pentru a cumpăra suveniruri. Iar cei care vor să se distreze pot vizita Puerto Vallarta, care se află la aproximativ o jumătate de oră de stațiune.

Un sejur la Casa Tau, celebra vilă din serialul „Too Hot to Handle” are un preț de 38.000 de dolari pe noapte și 262.900 de dolari pe săptămână, ceea ce o face cel mai scump Airbnb din lume.