Un iPhone 14 încrustat cu un Rolex Daytona costă 134.250 USD

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-10-2022

în: News

iPhone 14

Brandul de lux Caviar, care este cunoscut pentru realizarea de versiuni personalizate de top pentru iPhone-uri și alte produse Apple, și-a actualizat gama după lansarea iPhone 14. Compania a introdus, de asemenea, o nouă colecție emblematică bazată pe cel mai recent smartphone Apple.

 iPhone 14

Numită The Grand Complications, noua colecție este formată din două versiuni, ambele având atașat un cronograf mecanic pe placa din spate. Varianta Daytona este cea de top și reprezintă un iPhone 14 Pro Max, personalizat și aurit, încrustat cu un Rolex Cosmograph Daytona ref. 116508 pe spatele smartphone-ului.

 iPhone 14

Rolex Cosmograph Daytona din aur este un ceas rar și este foarte dificil să achiziționezi unul. Combinația sa de negru și auriu, împreună cu cele 8 diamante de pe cadran, fac ca ceasul să fie pur și simplu uluitor. Cu toate acestea, Caviar a găsit o modalitate de a-l face să-și piardă din strălucire. În mod evident, atașarea unei carcase de ceas de 40 mm pe placa din spate a unui iPhone va face ca acesta să nu mai fie un simplu smartphone.

 iPhone 14

Și dacă denivelarea creată de ceas nu este suficientă, Caviar a adăugat chiar și niște schimbătoare de viteze în miniatură și un grup de indicatori, care se pare că sunt inspirate din mașinile de curse din anii 1930, inclusiv din legendarul Blue Bird a lui Sir Malcolm Campbell, care a stabilit un record mondial de viteză pe pista de curse din Daytona.

În plus, placa din spate are un model de tip fagure care nu se potrivește deloc cu tema generală. Din fericire, creația este o piesă unicat care are un preț de 134.250 de dolari.