Yanka lansează piesa “Never Give Up” by Marco and Seba

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-10-2016

în: News

thumbnail

Yanka revine cu un nou single: “Never Give Up” este o piesă specială compusă de artistă și produsă de Marco and Seba, producătorii români care au compus și produs hit-uri cunoscute de milioane de oameni din România și din străinătate.

Toate hit-urile care au facut-o celebră pe INNA în întreaga lume sunt compuse si produse de ei: „Hot”, „Love”, „Deja-Vu”, „Sun Is Up”, “BOP BOP”, “Yalla”, dar și “I Did It, Mama” de la Alexandra Stan. Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA – „Diggy Down”, INNA – „BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia – „Cum Ne Noi”, colaborari cu Delia, Carla’s Dreams si Alina Eremia.

 

„Never Give Up este o piesă scrisă în acele momente în care parcă nu mai ai forță să mai crezi în nimic și cu toate acestea, ceva mai puternic decât tine te împinge să continui să stai pe drumul tău și să mergi în direcția în care îți spune doar sufletul. Este prima mea colaborare cu Marco & Seba și mă bucură enorm faptul că mi-au dăruit această piesă pe care, alături de ei, am transformat-o într-un fel de cadou frumos al cărui mesaj este să nu renunțăm niciodată la visurile și dorințele noastre cele mai profunde și nebunești pentru cș TOTUL E POSIBIL! E o piesă despre iubire de sine, încredere, credință și puțină inconștiență.”, a declarant Yanka.

cover2-3

Videoclipul piesei a fost filmat in Chișinău, în regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru.

Clipul este, de asemenea, prima mea colaborare cu Roman Burlaca si BRFilms. Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu Roman pentru că îmi plac metaforele lui. Recunosc că este pentru prima oară când efectiv, nu m-am implicat deloc în crearea conceptului video, ceea ce este o experiență unică.  Roman a înțeles din câteva cuvinte cine sunt și a reușit să transpună universul meu interior în imagini,  care spun o poveste profundă și complexă tocmai prin simplitatea lor.„, a mai spus artista. 

Yanka este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese – „My Heart Is Gone“, semnată Vanotek, care este nominalizata la “Best Romanian Act” la MTV EMA, dar si “Jungle”, „Skip a Little Love“, “Tell Me Lies”. Vanotek si Yanka pot fi votati aici => http://ro.mtvema.com

Yanka Online

http://www.iamyanka.com

https://www.facebook.com/YankaOfficial

http://instagram.com/YankaOfficial

http://www.youtube.com/YankaOfficial

“Tot ceea ce scriu și exprim prin muzică sunt trăiri personale pe care ființa mea le-a simțit la un moment dat. Poate că ăsta este darul cel mai mare pe care l-am primit….faptul că mă pot vindeca prin cuvinte tăvălite prin sunete, iar eu ma simt foarte recunoscătoare pentru acest dar.”, a declarat Yanka.

Yanka s-a remarcat la ediţia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea României, unde s-a aflat în echipa lui Tudor Chirilă, iar anul trecut, susţinută de casa de discuri Global Records, a lansat piesa „Jungle“.  

Artista prezintă un concept live acustic susţinut într-o formulă instrumentală de chitară acustică, chitară bas şi tobe şi care cuprinde cover-uri după piese celebre ale unor artişti internaţionali uriaşi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Winehouse, Gorillaz și Hooverphonic.

1x