Cea mai mare galerie de artă stradală permanentă și primul concert augmentat din România au avut loc în București

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-08-2019

în: It happened

În lumea George, primul banking inteligent, inclusiv orașul primește un upgrade: podul Aurel Vlaicu din București s-a transformat în cea mai mare galerie de artă stradală. Cei ieșiți din birourile întinse pe un perimetru de peste trei kilometri pot vedea acum cu ochii lor cum orașul prinde viață și culoare. Inaugurarea proiectului George Street Gallery a avut loc marți seară sub pasajul Aurel Vlaicu și a fost marcată de primul concert în realitate augmentată din România.

George este brandul BCR, construit din convingerea că o bancă, mai ales una digitală, trebuie să fie așa cum sunt tinerii de astăzi: ancorați în viața orașului, cosmopoliți și cu mulți prieteni, pasionați deopotrivă de tehnologie și de frumos. Prin toate proiectele sale, George își propune să aducă Bucureștiul în lumea lui, și nu invers. Design-ul, inovația și upgrade-ul sunt elementele cheie cu care George și-a propus să îmbunătățească o zonă intens traficată din oraș și să pună arta în mâinile oamenilor, prin puterea tehnologiei.

Galeria George de la Aurel Vlaicu se desfășoară pe o perioadă de un an, timp în care anumite elemente grafice vor fi updatate contextual. Astfel, trupa Moonlight Breakfast s-a alăturat listei foarte scurte de artiști internaționali care explorează noi experiențe în cadrul concertelor prin realitatea augmentată. Tehnologia a fost abordată până acum de Eminem și Childish Gambino, în cadrul Festivalului Coachella din SUA.