Païsi a lansat colecția de blănuri Irresistible

Scris de Luxury
Publicat la data de: 29-11-2016

în: It happened

Consiergo și Atelier Païsi au lansat cel mai nou concept store Atelier Païsi Furs & Consiergo, printr-un eveniment în cadrul căruia doamnele au descoperit cea mai recentă colecție  IRRESISTIBLE by PAISI și  s-au putut bucura de cea mai fascinantă ședință de fit&wear pentru garderoba de toamnă – iarnă 2016/2017.

În cadrul evenimentului, invitații au savurat Aerodyn, Vinul Familiei Boeru, perfect încadrat în lumea blănurilor și a poveștilor de modă.

Païsi înglobează toate emoțiile și caracteristicile trendurilor globale ce definesc stilul unei perioade, producând în fiecare sezon haine de blană și accesorii cu aspect modern și o notă feminină, lucrate cu multă atenție și pasiune.

paisi-2

Colecțile de blană Païsi recreează universul de modă al muzei urbane, moderne, care rămâne fidelă frumuseții atemporale, farmecului chic și elegant, căutând însă aspectul provocator, curajul și creativitatea celor mai noi trenduri internaționale.

Viziunea Païsi dezvăluie o facinație contemporană ce poartă valoarea moștenirii de aproape un secol al artei blănurilor artizanale.

paisi-1  paisi-3   paisi-8