Sărbătorește Ziua Femeii alături de Maestrul Hiram Orchestra

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-02-2023

în: News

Maestrul Hiram Orchestra

Maestrul Hiram Orchestra, singura orchestră de salon din țară, vă invită la un concert deosebit pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. CAFÉ-CONCERT – MUZICA IUBIRII împletește talentul instrumentiștilor orchestrei cu aranjamente unice ale compozițiilor muzicale clasice consacrate. În cadrul concertului vor fi interpretate lucrări de largă popularitate din repertoriul național și internațional de operă, operetă și musical, iar solistul serii este binecunoscutul tenor Florin Budnaru.

Acest eveniment va fi o adevărată încântare pentru iubitorii muzicii clasice și oferă o călătorie în trecut prin melodiile de Café-Concert, un gen muzical popular în secolul XIX.

Formula ce va performa în cadrul concertelor va include 13 tineri muzicieni profesioniști, majoritatea deja colaboratori ai unor importante filarmonici din țară.

Componență Orchestră:

Capelmaestru – Geanina MERAGIU

Vioara I: Mihai PREDESCU

Vioara I: Mihaela STOIAN

Vioara II: Alexandra ENE

Violoncel: Gabriela FLOREA

Contrabas: Radu PETROVICI

Chitară: Răzvan GRIGORESCU

Flaut: Liliana BILCIURESCU

Clarinet: Marius GRIGORESCU

Oboi: Ana-Maria RADU

Trompetă: Silviu GROZA

Trombon: Partenie CIPRIAN

Percuție: Imola TAMÁS

Concertele pregătite de Maestrul Hiram Orchestra vor avea loc în perioada 2-5 Martie, în Sala Rapsodia (2 Martie, ora 19:00), Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești (4 Martie, ora 19:00) și Filarmonica Pitești (5 Martie, ora 19:00). Rezervările se pot face prin intermediul rețelelor de ticketing.