Prima colecție de beauty Off-White exclusiv în DELIRIUM

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 18-07-2023

în: It happenedNews & Features

DELIRIUM
DELIRIUM este un brand ce aduce o atmosferă nouă și unică în lumea retailului, care își propune să reinventeze simbolismul și semnificația luxului, făcându-l tânăr, juicy și dezirabil. Se adresează persoanelor care îndrăznesc să trăiască viața la intensitate maximă și deschide o poartă către o lume plină de emoții abundente și rare. Un brand senzorial ce trece dincolo de barierele raționalului, deschizând conversații și comunicând cu cei care vor să se simtă parte a unei generații open-minded, mereu curioase, mereu în explorare.
 
DELIRIUM
 
Situat la parterul centrului comercial Băneasa, DELIRIUM combină convențiile estetice ale unei galerii de artă modernă în cadrul unui magazin, creând un spațiu care permite celor care îi trec granițele să se scufunde într-o lume senzorială unde poveștile prind viață, alimentând creativitatea și adâncind emoțiile. Este un spațiu care păstrează elementele clasice și atemporale ale luxului încorporate în ADN-ul său, cu o atenție extremă la detalii și profunzimea storytelling-ului mereu prezent în discursurile seducătoare ale ambasadorilor de brand.
 
Pe lângă toate acestea, un mix de elemente neconvenționale și impresionante așteaptă să fie explorate și aprofundate: de la mascota magazinului, un iepure galben uriaș care pare să ne invite să pătrundem mai adânc în tărâmul emoțiilor, frigiderul care expune cele mai cool & fresh noutăți, până la ecranele uriașe care adaugă un strat artistic și mai profund experienței.
 
DELIRIUM
 
Selecția de branduri din magazin este atent curatoriată, asemenea exponatelor dintr-o galerie de artă, creând un portofoliu cu adevărat exclusiv și luxos. Brandurile de parfumuri vorbesc despre atitudini cu Perfume Sucks, 19-69, DS & Durga, Grammatik Drammatik, Francesca Bianchi și CULT FOR reprezentând manifeste sociale transpuse în molecule de parfum. Gama de îngrijire a pielii este compusă din branduri indie și luxury care răspund celor mai diverse nevoi, cu Omorocvitza, Geek and Gorgeous și Nip+Fab, pentru a menționa doar câteva nume din vastul asortiment. Există și o selecție neconvențională de produse de wellness, care transformă experiența de retail într-o călătorie completă, disruptivă și suprinzătoare pentru fiecare client care îi trece pragul.
 
DELIRIUM
 
Inspirându-se din esența culturii urbane și a artei contemporane, cu siguranță nu există un loc mai bun decât DELIRIUM pentru a fi retailerul exclusiv pentru Off-White Beauty line în România. Prima colecție de beauty a brandului Off-White transpune în realitate viziunea lui Virgil Abloh asupra unei pânze albe menite să inspire creativitate fără limite. Nu este negru, nu este gri, nu este alb – se află undeva în spațiul dintre culori, acolo unde găsim libertatea.
 
Off-White oferă o trusă de unelte pentru auto-exprimare, orice formă ar lua aceasta. Explorând simțurile: miros, vedere, atingere – colecția unisex include parfumurile SOLUTION, pigmenții solizi pentru față și corp IMPRINT și lacurile de unghii COLOR MATTER.
 
DELIRIUM
 
Colecția de parfumuri SOLUTIONS, creată de Virgil Abloh, este o invitație de a explora parfumul ca statement al personalității. Cele patru SOLUTIONS, compuse de parfumieri celebri precum Alexis Dadier, Jerome Epinette și Sidonie Lancesseur, fac legătura între miros și imaginație, inspirându-se atât din nostalgia anilor ’90 precum și din elementele naturale ale pământului.
 
Colecția IMPRINT este inspirată din lumea graffiti-ului, o explozie de culori vibrante cu care să te joci atât pe față cât și pe corp. Sub forma unor pigmenți solizi rezistenți la apă care nu se întind, creioanele combină tehnologia ingredientelor speciale cu un format ușor de utilizat și jucăuș. Sunt concepute pentru a fi utilizate pe ochi, buze, pomeți, față sau corp și special create pentru a-ți scoate în evidență culorile interioare.
 
DELIRIUM
 
Cu COLOR MATTER ai o lume de texturi, finisaje și efecte la îndemână pe unghiile tale. Concepute pentru a fi stratificate pentru posibilități nesfârșite, IMPRINT nu este doar un set de lacuri de unghii, este un nou playground pentru creativitate, transformând unghiile într-o extensie a look-ului tău.

Galerie Foto