Louis Vuitton lansează ultima colecție a lui Virgil Abloh

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-02-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

Colecția „Daybreak” a lui Louis Vuitton semnată de Virgil Abloh va fi lansată în luna martie. Aceasta explorează legătura designerului cu îmbrăcămintea, rezultând în cele din urmă o colecție care îmbină funcționalitatea cu ținutele formale.

Louis Vuitton

Virgil Abloh a spus odată: „Nu lăsa ca jobul tău de zi cu zi să te definească”. O vorbă de care mulți dintre noi ar trebui să ținem cont, dar și o frază care servește drept inspirație pentru colecția pentru bărbați de pre-toamnă 2022 a lui Louis Vuitton.

Louis Vuitton

 

Cel de-al doilea capitol al colecției „Daybreak” explorează abordarea sa antropologică a liniei de îmbrăcăminte intermediară: „Filozofia mea este foarte mult inspirată de hainele pe care oamenii le poartă de fapt. Ceea ce fac eu este o analiză a unei generații: ce cumpără oamenii și de ce poartă anumite articole de îmbrăcăminte? Această întrebare creează în mod natural un interes egal pentru tradiție, dar și pentru schimbarea tradiției. De asemenea, este o provocare pentru a explora tărâmuri diferite. Aceasta este libertatea creativă”, a spus Virgil Abloh. Nu se poate nega faptul că perspectiva unică a designerului atât asupra artei designului, cât și asupra desenelor fizice este țesut pentru totdeauna în ADN-ul Vuitton.

Louis Vuitton

De la note vibrante de culoare și denim în două tonuri până la piese formale, cum ar fi costumul cu dungi albastre cu închidere cu cârlig, această colecție se află la intersecția codurilor de design ale Maison Louis Vuitton și ale lui Virgil Abloh.

Galerie Foto