Chopard WILD Party, cu Diana Ross și Mark Ronson

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-07-2016

în: It happened

Marea petrecere anuală Chopard este unul dintre cele mai căutate evenimente în cadrul celor două săptămâni cât durează Festivalul Internațional de Film de la Cannes. În acest an, oaspeții cunoscutei case de bijuterii au asistat la un concert de excepție oferit de Diana Ross și la un DJ set semnat de Mark Ronson, într-o atmosferă absolut uluitoare.

cats

Una dintre serile cele mai așteptate ale festivalului a fost pusă în valoare de Chopard printr-un decor de excepție, special amenajat pentru această ocazie în portul Pierre Canto, pe Croazetă. Într-un cadru luxuriant, încărcat cu flori tropicale multicolore, modele purtând cele mai noi creații Chopard și rochii viu colorate marca Elie Saab au întâmpinat oaspeții în timp ce pozau în tableaux vivants.

Chopard Wild Party - The 69th Annual Cannes Film Festival

Pe parcursul serii, legendara Diana Ross a oferit un concert privat, interpretând cele mai cunoscute hit-uri ale sale. Printre invitați s-au numărat Kate Moss, Kendall Jenner, Poppy Delevingne, Sonam Kapoor, Pixie Lott, Oliver Cheshire, Araya Hargate, Adriana Lima, Petra Nemcova, Chris Pitanguy, Lottie Moss, Olivier Martinez, Joséphine de La Baume, Kristina Bazan și Aymeline Valade. Participanții la eveniment au avut ocazia de a se delecta cu șampanie Boizel, precum și cu cocktail-uri Grey Goose. Pentru a încuraja lumea să danseze până în zori, Chopard a apelat la talentul renumitei Nathalie Duchêne, DJ rezident în cluburile Nuba și Silencio din Paris, și al celebrului DJ Mark Ronson.

Galerie Foto