Evenimentul ‘I Bellissimi Gioielli D’Italia’ a celebrat bijuteriile italiene

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-05-2024

în: It happened

I Bellissimi Gioielli d'Italia

Reședința Ambasadorului Italiei a fost gazda evenimentului ‘I Bellissimi Gioielli D’Italia’, o incursiune în lumea fascinantă a bijuteriilor italiene, organizat de Kultho Forever Diamonds.

Aflat deja la cea de-a 4-a ediție, evenimentul este o celebrare a meșteșugului rafinat, a calității de neegalat și a designului excepțional ale celor mai căutate bijuterii din lume, bijuteriile italiene. Recunoscute ca sinonime ale excelenței, luxului autentic și eleganței, acestea sunt apreciate în toată lumea pentru măiestria lor impecabilă și atenția meticuloasă la detalii.

În cadrul evenimentului au fost prezentate bijuterii excepționale ce aduc un omagiu tradiției și bogatei moșteniri pe care Italia a cultivat-o de-a lungul timpului. Fiecare dintre brandurile prezentate reflectă viziunea propriilor designeri și valorile transmise din generație în generație, întruchipând astfel esența artei și culturii italiene.

I Bellissimi Gioielli d'Italia

De la modelele încântătoare Pomellato până la eleganța luxoasă transmisă de Giovanni Ferraris, brandurile prezentate în cadrul evenimentului „I bellissimi Gioielli d’Italia” reprezintă simboluri ale stilului, rafinamentului și eleganței. Pasquale Bruni este renumit pentru modelele sale distinctive și captivante de bijuterii, care sunt inspirate de natură și de frumusețea lumii înconjurătoare, iar Anamaria Cammilli este celebrată pentru eleganța atemporală și măiestria unică, în timp ce Fope este apreciat pentru design-urile inovatoare și contemporane care depășesc granițele manufacturii tradiționale de bijuterii. Fiecare dintre aceste branduri aduce ceva unic, fie că este vorba despre detaliile complicate ale bijuteriilor lui Roberto Coin, care semnează fiecare bijuterie cu un mic rubin ascuns sau de modelele jucăușe, colorate, cu finisaj mătăsos ale lui Marco Bicego sau Nanis. De asemenea, nu trebuie să uităm și de bijuteriile pentru bărbați, iar Baraka este un brand care a reușit să fuzioneze cu succes esența masculinității și cea a rafinamentului italian.

I Bellissimi Gioielli d'Italia

În cadrul acestui eveniment a fost dezvăluită și o colaborare cu totul deosebită dintre KULTHO și QULT, companie românească specializată în branding olfactiv. Parfumul semnătură KULTHO a fost creat de maestrul parfumier florentin Sileno Cheloni și a fost adus în România cu ajutorul celor de la Qult. Inspirat de eleganța atemporală a colecțiilor de bijuterii pe care le prezintă, noul parfum a fost prezentat în premieră invitaților, oferind o experiență senzorială aparte ce în curând va putea fi descoperită în toată rețeaua de magazine.

Iar pentru că spiritul italian este puternic ancorat în lumea artei, a urmat o incursiune muzicală alături de Giorgio Ciabattoni, câștigătorul celei mai recente ediții a festivalului SanRemo, precum și un moment de un farmec atemporal oferit de către Doina Levința, faimoasa creatoare de costume de teatru și film, care a pregătit o defilare de costume renascentiste ce a purtat invitații pe culmile istorice ale unui curent născut în Italia și devenit faimos prin intermediul Carnavalului de la Veneția.

‘Le mulțumim gazdelor noastre – Excelenței sale, domnul ambasador Alfredo Maria Durante Mangoni și soției sale, doamna Eleonora Durante Mangoni, pentru bunăvoința de a ne găzdui încă o dată la reședința dumnealor, oferindu-ne oportunitatea de a organiza această seară pe pământ italienesc. KULTHO are în portofoliul său branduri consacrate de bijuterii italiene precum: Marco Bicego, Nanis, Pasquale Bruni, Pomellato și multe altele. Sunt branduri cu tradiție, know-how, inovație, care duc meșteșugul creării unei bijuterii la rang de artă. Tocmai de aceea, bijuteriile din colecțiile KULTHO, bijuterii puse în aceeași “galerie” cu aceste branduri, trebuie obligatoriu să respecte aceleași standarde.  Cred că acesta este și secretul nostru, nu ne abatem de la calitate, avem know-how-ul pe care îl învățăm continuu de la bijutierii marilor Case pe care le avem în portofoliu și încercăm să egalăm și să respectăm, prin designul și calitatea bijuteriilor noastre, aceleași standarde.’ spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho.

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei piese de valoare care să întoarcă privirile sau a uneia cu design clasic atemporal care nu se va demoda niciodată, vizitați magazinele Kultho și descoperiți magia „I bellissimi gioielli d’Italia”, unde frumusețea, luxul și rafinamentul se unesc pentru a crea ceva cu adevărat extraordinar.

De peste 18 ani pe piața din România, Kultho, cel mai mare retailer de bijuterii și ceasuri de lux, prezintă clienților săi, în exclusivitate, unele dintre cele mai importante branduri italiene. Acestea ne demonstrează cu fiecare colecție că, fără îndoială, cele mai frumoase bijuterii vin din Italia. Parte din grupul B&B Collection, rețeaua Kultho este una dintre cele mai importante prezente pe piața de profil, numărând 27 de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară.

Galerie Foto