Saks lansează o colecție capsulă inspirată de Super Bowl

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-01-2022

în: Fashion

Saks

Saks a colaborat cu 28 de branduri de lux pentru colecția Game Day Capsules, inspirată de cel mai important eveniment sportiv din America, Super Bowl, și de orașul care îl găzduiește: Los Angeles.

Saks

Colecția capsulă conține 275 de articole în ediție limitată, inclusiv pret-a-porter, încălțăminte și accesorii. Imprimeurile de pe articolele de îmbrăcăminte pentru bărbați prezintă modele de la Off-White, Reese Cooper, Heron Preston, Versace și multe altele, dar includ și articole sportive pentru femei și copii. Fiecare piesă este făcută pentru a reflecta atmosfera relaxată din LA: selecțiile din Just Don și Rhude se potrivesc cu stilul relaxat al orașului, în timp ce piesele colorate îndrăznețe de la Helmut Lang, Givenchy și Stone Island reflectă priveliștile pitorești. Colecția este dedicată climei temperate din sudul Californiei și cuprinde tricouri, pantaloni scurți și pălării imprimate.

Saks

 

Imaginea campaniei publicitare este Jerry Jeudy, de la Denver Broncos. Potrivit WWD, este prima dată când Saks a lucrat cu un atlet profesionist pentru o colecție dedicată evenimentului sportiv Super Bowl. În plus, Saks nu lucrează direct cu Liga Națională de Fotbal pentru a produce aceste colecții. Louis Diacomo, vicepreședinte senior al Saks, a declarat pentru WWD că „magazinul crede că, rămânând independent, are mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul în care poate lucra cu brandurile de modă pentru a realiza colecțiile”.

Saks intenționează să prezinte colecția Game Day prin activări ale mărcii în diferite magazine din SUA, înainte de ziua jocului, care are loc pe stadionul SoFi din LA duminică, 13 februarie. Locația din Beverly Hills, de exemplu, va oferi oportunitatea de a personaliza produsele din  denim, dar și o experiență de joc de fotbal cu Bossi Sportwear.

Prețurile variază de la 57 de dolari la 2.395 de dolari, astfel încât oricine se poate bucura de articolele din această colecție.  Întreaga colecție va fi disponibilă în magazin sau pe site-ul Saks Fifth Avenue.

Galerie Foto