Octo Finissimo Perpetual Calendar bate recorduri în orologerie

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-09-2021

în: JewelsNews

Octo Finissimo Perpetual Calendar

Bvlgari și-a îmbogățit în mod constant gama de ceasuri cu piese îndrăznețe care au depășit orice limite, distingându-se clar din mulțime. Odată cu lansarea spectaculosului Octo Finissimo Perpetual Calendar, avem în față un nou deținător de recorduri.

Prin grosimea incredibil de redusă a carcasei – de doar 5,8 milimetri –, Bvgari a reușit o performanță greu de egalat. Este o realizare ce poate fi considerată o complicație în sine. Dincolo de asta, ceasul deține nu mai puțin de 408 componente individuale integrate într-un mecanism subțire de 2,75 milimetri. Deși silueta carcasei din titan, cu un diametru de 40 de milimetri, pare că a intrat la apă, piesa nu face rabat de la stil.

Octo Finissimo Perpetual Calendar

Modelul vine inclusiv într-o variantă din platină cu aspect satinat. Prezintă data cu afișaj retrograd, ziua și luna, dar și un afișaj retrograd cu anii bisecți. Trei corectori ajută la ajustarea precisă a datei – zilele săptămânii sunt în dreptul orei 8, luna este în dreptul orei 4, iar data calendaristică se desfășoară din dreptul orei 9 până în dreptul orei 3. Este uluitor cât de multe s-au realizat în limitele compacte ale acestei piese orologere Bvlgari.

Ceasul oferă o rezistență la apă până la adâncimea de 30 de metri și o rezervă de putere de 60 de ore. Este disponibil cu o brățară din titan pentru varianta realizată din titan sau cu o curea albastră din piele de aligator, cu o cataramă asortată, pentru varianta din platină.

Octo Finissimo Perpetual Calendar

Gama Octo Finissimo mai include modelele lansate anterior: Octo Finissimo Automatic și Octo Finissimo Tourbillon Manual.

Octo Finissimo Perpetual Calendar