Hermès a dezvăluit „The Rock” prima sa geantă Birkin pentru bărbați

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-02-2022

în: Fashion

Hermès

Gențile sunt accesoriu indispensabil atât pentru femei cât și pentru bărbați. Și deși reprezintă marea pasiune a femeilor, mai nou și reprezentații sexului puternic au început să aprecieze aceste accesorii. De aceea Hermès a dezvăluit în cadrul show-ului de toamnă/iarnă 2022 prima geantă Birkin dedicată bărbaților numită „The Rock”.

Noua geantă pentru bărbați prezintă clapeta emblematică Birkin, precum și curelele și reprezintă chintesența clasică a brandului de lux. Pe lângă caracteristicile standard, „The Rock” vine cu un de breloc care conectează colțul genții cu un buzunar. De asemenea, aceasta are un alt buzunar adiacent cu fermoar, care are formă de șa.

Hermès

În plus, forma genții este schimbată pentru a se potrivi cu cea a genții Haut à courroies sau HAC (Prima geantă Hermes). „The Rock” este mai înaltă și mai lată decât Birkinul clasic și este confecționată din piele Evercalf cu detalii utilitare.

Un simbol de statut, geanta „The Rock” de la Hermès, este disponibilă într-un singur model, iar prețul său este necunoscut momentan. În orice caz, dacă stilul tău este sofisticat, aceasta este geanta care ar trebui să facă parte din garderoba ta!