Cum se reinventează evenimentele în timpul pandemiei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-04-2020

în: News

le petit glovo

În această perioadă dificilă, în care toate evenimentele s-au mutat în mediul online, din cauza distanțării sociale, un exemplu foarte bun este dat de echipa Le Petit care, în data de 27.03.2020 a organizat primul eveniment online și se pregătește de un nou eveniment în data de 19.04 – Le Petit Apero en Famille.
La primul eveniment și-au surprins o parte din comunitate cu un party kit trimis direct la ei acasă, înainte de eveniment, astfel încât experiența oferită să fie cât mai apropiată de cea de până acum.
În plus, organizatorii au pus la dispoziție participanților un link de Zoom pe care aceștia să poată și socializa.
Echipa are de gând ca evenimentele online #LePetit să aibă loc de fiecare dată într-o altă locație cât mai ieșită din comun. Pentru data de 19.04, aceștia vor transmite din Fuel, cel mai cool atelier de motociclete pe care îl poți găsi în București.
Așa cum ne-au obișnuit, aceștia au schimbat iar regulile jocului pentru a-și surprinde publicul și, în premieră, începând cu acest eveniment, publicul are posibilitatea de a comanda orice din meniul petrecerilor #LePetit, direct acasă, cu ajutorul Glovo, la cele mai mici prețuri și în cel mai scurt timp.
Echipa Le Petit a urmărit mereu crearea unor experiențe inedite și își propune să continue în acest mod și în perioada “online“. În acest sens, membrii echipei au de gând ca la fiecare eveniment de acest gen să vină cu minimum un element nou care să-l condimenteze și să-i dea participantului o experiență cât mai ieșită din comun.