Givenchy lansează încălțăminte croșetată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-05-2022

în: Fashion

Givenchy

Există un nou model de încălțăminte și anume adidașii Givenchy TK-360 ai lui Matthew M. Williams. Prezenți pentru prima dată în timpul show-ului de primăvară/vară 2022 al mărcii, adidașii croșetați nu sunt în mod clar pantofii futuriști obișnuiți. La urma urmei, noile modele nu au o talpă încorporată.

Givenchy

Pe lângă culori, Givenchy TK-360 își păstrează detaliile simple, având șireturi vizibile pe partea superioară și un logo subtil Givenchy pe călcâi. În același timp, forma sculpturală unică a pantofului și designul țesut fără talpă sunt cele care fac senzație.

Givenchy

Givenchy TK-360 este surprinzător mai greu decât era de așteptat. Deși cea mai mare parte a greutății se află în călcâiul sferic puternic al pantofului, este suficient pentru a te ține mai aproape de sol cu toată vibrația fără talpă. Totuși, nu se poate nega confortul acestor adidași din tricot. Branțul este dotat cu o amortizare amplă, compensând suportul suplimentar oferit de obicei de talpa pantofului.

Givenchy

În ceea ce privește asortarea lui TK-360, gândiți-vă la un pantof tip șosetă. Plasa tehnică elastică a pantofilor sport se conturează pe picior, oferind un plus de sprijin și siguranță prin șireturile monocromatice ale modelului.