John Legend și Chrissy Teigen își vând penthouse-ul din New York

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-01-2022

în: News

John Legend

John Legend și Chrissy Teigen își iau rămas bun de la nu unul, ci două dintre penthouse-urile lor din New York. Cei doi achiziționaseră penthouse-urile din aceeași clădire, intenționând să combine cele două unități într-una singură și, din păcate, nu au reușit să își îndeplinească planurile. Cuplul vinde acum ambele apartamente pentru 18 milioane de dolari.

John Legend

Vedetele nu au cumpărat cele două penthouseuri deodată. Pe primul l-au achiziționat în 2018 cu 9 milioane de dolari, iar pe cel de-al doilea cu 7,7 milioane de dolari. Penthouse-urile sunt situate în Brewster Carriage House, care odinioară a fost o companie de trăsuri de cai. Imobilul a fost transformat în clădire de apartamente în 2012.

John Legend

Penthouse-urile au împreună aproximativ 6.100 de metri pătrați. Caracteristicile remarcabile includ bucătăria realizată la comandă și podelele din stejar alb care se găsesc în toată casa. Există, de asemenea, trei șemineuri pe gaz, un frigider pentru vin și pardoseală încălzită în băi.

john legend

Dar cea mai impresionantă zonă a penthouse-urilor este reprezentată de spațiul exterior. Proprietatea are o terasă întinsă, de 3.300 de metri pătrați, pe acoperiș, cu propriul sistem de irigare și grătar.

John Legend și Chrissy Teigen petrec mai mult timp pe Coasta de Vest, ceea ce a dus la decizia de a-și vinde cele două penthouse-uri din New York.