Bucătăria. Piesa de rezistență a unei case | Sfaturi de la profesioniști pentru o bucătărie perfectă, pentru tine

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-11-2022

în: Art & DesignNews

Bucătăria reprezintă piesa de rezistență a unei case și locul în care ne petrecem cel mai mult timp. Orice proiect de bucătărie reușit pornește de la un design inteligent și trebuie să includă aparatură și tehnologie de ultimă generație, dar și materiale de cea mai înaltă calitate. Iar când vine vorba despre o bucătărie de lux, cel mai mic detaliu face diferența. Iată câteva idei de amenajare simple și de efect care îți vor face viața mult mai ușoară și vor stârni invidia oricărui oaspete care îți trece pragul. (A)

Pornește de la un cuptor excepțional

Un cuptor bun este o investiție, iar oferta în domeniu este vastă, însă o variantă cu care nu poți da greș sunt cuptoarele Gaggenau. Alege un model din seria 400 sau chiar clasicul Gaggenau EB 333. Calitatea excepțională specifică legendarului brand german este garantată indiferent de alegere.

Include spații de depozitare incorporabile

Ai în vedere cât mai multe spații de depozitare incorporabile. Poți face asta cu sertare glisante, dar și cu dulapuri. Desigur, poți incorpora în mobilă și aparatură electrocasnică, nu doar spații de depozitare. Un exemplu excelent în acest sens sunt mașinile de spălat vase Gaggenau. Respectând doar câteva detalii tehnice, fiecare model poate fi încastrat în mobilă, fiind atât practic, cât și aspectuos. 

Folosește aparatură multifuncțională

Mână în mână cu aparatura incorporabilă, electrocasnicele multifuncționale sunt un must în orice proiect de amenajare al unei bucătării în anul 2022. Include un frigider de ultimă generație sau un cuptor inteligent pentru a-ți uimi musafirii și a-ți ușura viața. Chiar dacă alegi un cuptor Gaggenau din seria 200, să știi că și acestea sunt compatibile cu aplicația Home Connect și pot fi controlate și monitorizate de la distanță.

Optează pentru hote și extractoare ascunse

Odată cu folosirea tot mai mult a bucătăriei ca spațiu de entertainment, s-a născut nevoia de a ascunde obiectele inestetice sau de a le pune în altă lumină. Astfel, ventilatoarele compacte de tavan sau hotele telescopice sunt tot mai prezente într-o bucătărie de lux. Un reper în categoria sa este extractorul suspendat în tavan Gaggenau seria 200.

Integrează piese statement în proiectul tău de amenajare

O bucătărie de lux este menită să impresioneze. Pentru a obține efectul scontat, îți sugerăm să incluzi în proiectul de amenajare: un wok pe inducție sau un grill încorporat în insula de bucătărie și chiar un răcitor de vinuri pentru a avea mereu la îndemână sticlele preferate.

Un specialist în proiecte de lux te poate ghida astfel încât proiectul tău de amenajare să corespundă perfect nevoilor tale, dar și celor mai înalte standarde și tendințe în domeniu.

Pachetul complet pentru designul bucătăriei tale îl vei găsi cu o vizită în showroomul Kitchen Inc. de pe strada Polonă, numărul 68-72, incinta Polonă Business Center.