În premieră în România, Delta Studio expune cele mai noi colecții de mobilier italian și spaniol, lansate la Salone del Mobile Milano 2018

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 26-10-2018

în: Art & Design

Delta Studio a inaugurat o mie de metri pătrați de noi ambiente la primul etaj al showroom-ului principal din București. Începând de azi, vizitatorii pot vedea, în premieră în România, cele mai noi colecții de mobilier italian și spaniol, lansate în primăvară la Salone del Mobile Milano, cel mai important eveniment internațional de profil. Colecțiile expuse sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii și soluții de amenajare inovatoare de la furnizori de top.

În fiecare an, Delta Studio reamenajează showroom-ul principal conform ultimelor tendințe de la târgurile internaționale de profil. Anul acesta, între noutățile expuse se numără mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi. Delta Studio expune și mobilier producție proprie, brandul Formmat, reinterpretat anul acesta potrivit noilor tendințe în design interior.

„Anul acesta am investit un milion de euro în reamenajarea showroom-ului principal din București. Acesta este un prim pas în strategia noastră de dezvoltare – ne propunem ca, în următorii doi ani, Delta Studio să fie cel mai important reper în materie de amenajări interioare din România”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Cristina Golban, arhitecta de interior care s-a ocupat de reamenajarea showroom-ului împreună cu arh. int. Oana Deacu, a declarat:: „Ne-am propus să creăm un spațiu unitar, unde să avem expuse branduri și stiluri diverse, prezentate astfel încât să se subordoneze unui concept unitar. Considerăm că am pus în valoare fiecare piesă de mobilier, selectată de noi în aprilie 2018, la Târgul de Mobilă de la Milano”.

Timp de o lună, vizitatorii showroom-ului vor putea admira și achiziționa și o expoziție de produse luxury de la producătorii de sanitare și baterii.

La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitați, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet și o tombolă cu premii.

 

Delta Studio este lider și reper important pe piața amenajărilor interioare de lux din România, deținând o rețea de 12 showroom-uri în cele mai importante orașe din țară, având o experiență de peste 20 de ani și reprezentând cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

 

Eveniment realizat cu sprijinul:

SuperSponsori: CorteZari, Franke, Ideal Standard, Keraben Grupo, Magniflex.

Sponsori: Brikston, Fap Ceramiche, Fir Italia, Gamadecor, Grohe, Ceramiche Keope, Kludi, Kuma, Poliform, Ravak, Tece.

Parteneri: Floria, Crama Gîrboiu, LG, Nescafe Dolce Gusto, Naan Project, Aura Natural Gold Water, Beautik, Murmur.

Parteneri media: Revista Luxury.

www.deltastudio.ro

https://www.deltastudio.ro/blog

Youtube, Facebook, Instagram

marketing@deltastudio.ro

Galerie Foto