Montblanc Summit 3 a fost dezvăluit: un ceas inteligent Wear OS 3.0

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-06-2022

în: NewsWatches

Montblanc Summit 3

La patru ani după lansarea Montblanc Summit 2, succesorul acestuia a fost dezvăluit. Cel mai interesant lucru despre Montblanc Summit 3 este că acesta reprezintă primul ceas Google Wear OS 3.0 care nu a fost skinat de One UI de la Samsung.

Montblanc Summit 3

Ca întotdeauna, ceasul Montblanc se concentrează pe lux. De fapt, compania nu a anunțat multe detalii tehnice. Tot ce știm cu siguranță până acum este că ceasul este alimentat de chipsetul Snapdragon Wear 4100+, iar urmărirea sănătății și a exercițiilor fizice a fost îmbunătățită.

Noul model dispune de un senzor care măsoară nivelul oxigen din sânge și de urmărire a somnului, inclusiv urmărirea diferitelor faze ale somnului. Noul model are o autonomie mai bună a bateriei. Summit 2 ar putea rezista o zi în modul smartwatch și 4-5 zile în modul time only.

Montblanc Summit 3

Carcasa ceasului este realizată din titan și aveți la dispoziție o curea din piele sau o curea de cauciuc. Carcasa gri vine cu curea din piele de vițel neagră sau o curea de cauciuc albastră. Pentru carcasa neagră opțiunile sunt cu curea din piele de vițel neagră sau o curea de cauciuc neagră. În cele din urmă, există o opțiune de carcasă bicoloră, care poate fi asociată fie cu o curea din piele de vițel verde britanică, fie cu o curea de cauciuc neagră.

Montblanc Summit 3

 

Montblanc Summit 3 va fi disponibil începând cu 15 iulie și va costa 1.250 de euro. Acesta este mai scump decât modelul anterior, care a fost lansat la 1.095 de dolari.