Fascinantul Omega Trésor este acum însuflețit cu un nou cadran din malachit

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 19-11-2021

în: Watches

 

În ultimii ani, colecția Trésor a devenit una dintre cele mai căutate în ceea ce privește ceasurile feminine de la Omega. Mereu populară pentru gama variată de materiale și culori, colecția a fost acum îmbunătățită din nou, odată cu introducerea a două modele în premieră, cu cadrane bombate din malachit.

Malachitul de piatră decorativă este recunoscut instantaneu pentru tonurile sale de verde hipnotic, care sunt distribuite armonios în zone concentrice. Materialul a fost prețuit încă din antichitate și a fost folosit de-a lungul istoriei în scopuri mărețe, cum ar fi crearea de palate, catedrale și biserici.

Dezvăluirea noului ceas de către Omega ne propune ceasul purtat de Kaia Gerber – o față notabilă a colecției Trésor și unul dintre cele mai căutate modele din lume. Spiritul ei clasic, dar în acelați timp extrem de tineresc, este potrivirea perfectă pentru această colecție modernă pentru femei.

Pentru a evidenția și mai mult designul ceasului, Omega a oferit cadranelor din malachit propriile lor marcatoare de oră, cu numerale romane și indicatorii lustruiți din aur „moonshine” de 18K. Acest aliaj exclusivist este una dintre cele mai uimitoare creații ale companiei Omega. Inspirat de lumina strălucitoare a lunii într-un cer albastru închis, Moonshine Gold este un ton mai deschis decât aurul galben tradițional și oferă, de asemenea, o rezistență ridicată la estomparea culorii și a strălucirii în timp.

Pentru ambele noile ceasuri Trésor, carcasele de 36 mm sunt realizate în aur Moonshine de 18K, cu adăugarea semnăturii a 38 de diamante tăiate complet, care se curbează elegant de-a lungul părților laterale. Pe lângă un singur diamant plasat în coroană, înconjurat de o floare Omega din ceramică lichidă roșie, ceasul are și un fond metalizat cu efect de oglindă.

Pentru a completa designul incredibil, sunt disponibile două opțiuni pentru încheieturile cele mai feminine și elegante. Acestea includ o brățară frumoasă din plasă din aur moonshine de 18K, cu un model asemănător mătasei sau o curea de piele verde, strălucitoare.

Noile modele Trésor sunt animate de calibrul Omega 4061 și, în conformitate cu standardele excepționale de calitate ale Omega, sunt oferite cu garanția completă de 5 ani a mărcii.

 

Energy Expo 10-13 octombrie