Louis Vuitton lansează Tambour Horizon Light Up – un smartwatch plin de culoare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-01-2022

în: NewsWatches

Tambour Horizon Light Up

Louis Vuitton lansează noul său ceas Tambour Horizon Light Up, a treia generație a colecției sale de smartwatch. Fiecare ceas de 44 mm are un ecran bombat care se aprinde pentru a semnala diferite evenimente și notificări. Acesta va fi disponibil în trei materiale de carcasă: oțel inoxidabil lustruit și oțel negru mat sau maro cu acoperiri PVD și pare a fi cel mai sofisticat model realizat până acum de brandul de lux.

Tambour Horizon Light Up

Noul ceas este alimentat de un sistem de operare personalizat, despre care LV susține că este atât de sofisticat încât este primul sistem de operare non-Apple care este certificat ca „made for iPhone” sau MFI. (Ceasul este compatibil și cu dispozitivele Android și HarmonyOS.) Puteți opera ecranul tactil digital printr-un sistem de glisare. De exemplu, glisând spre dreapta afișează „My Day”, afișând taskurile zilnice, numărul de pași și ritmul cardiac, precum și vremea locală și calitatea aerului. Glisarea în jos arată notificările, iar glisarea în sus dezvăluie un panou de control care operează cronometre, alarme și muzică. Glisarea spre stânga accesează „My Travel”, unde veți găsi bilete de îmbarcare pentru următorul zbor, informații despre itinerarul dvs. și 30 de ghiduri de oraș organizate de experți de la LV.

Tambour Horizon Light Up

Tambour Horizon Light Up are un inel cu 24 de modele iluminate în jurul ecranului tactil de 1,2 inchi. Susținute de LED-uri, aceste glife strălucitoare strălucesc ori de câte ori primiți un mesaj.

În timp ce smartwatchurile anterioare din seria Tambour Horizon ofereau doar o coroană, ediția Light Up este primul smartwatch Louis Vuitton cu butoane pe ambele părți ale coroanei sale pentru a-și spori funcțiile. Rotirea coroanei schimbă cadranul, în timp ce butonul superior activează shuffle mode și setările de configurare ale ceasului. Butonul inferior este butonul de comandă rapidă și poate fi setat pentru a activa o aplicație la alegerea purtătorului. Interfața este concepută pentru a fi personalizabilă, iar brandul intenționează să renunțe la modele suplimentare de interfață care reflectă anotimpurile, colaborările, datele importante și viitoarele sale prezentări de modă.

Tambour Horizon Light Up

Conceput ca un caleidoscop deconstruit, Tambour Horizon Light Up oferă o varietate de curele interschimbabile, colorate, cu monograma Louis Vuitton, indiferent de versiunea ceasului pe care o alegeți. Chiar și cu matricea sa radiantă, LV consideră că noul smartwatch are o „baterie care rezistă toată ziua”. De asemenea, este rezistent la apă până la 30 m.

Modelul din oțel al ceasului Tambour Horizon Light Up va avea prețul de 3.450 de dolari, iar ambele versiuni mate vor costa 4.100 de dolari.