Splend’or a lansat noile colecții de bijuterii și ceasuri ale verii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-05-2023

în: News

Splend'or

Splend’or dezvăluie noile colecții de bijuterii și ceasuri din magazinele sale în cadrul unui eveniment fastuos.  Purtând numele „Manifest pentru strălucire”, evenimentul reunește branduri de top precum Swarovski, Michael Kors, Fossil, Diesel, Tissot și Thomas Sabo.

Evenimentul a avut loc în clubul Oxya, într-o ambianță fascinantă, ce a reflectat tema colecțiilor, adăugând străluciri radiante bijuteriilor și ceasurilor expuse cu meticulozitate. Pe lângă colecțiile uluitoare, invitații au putut participa la un concert susținut de Mario Fresh. 

De asemenea, ambasadorul Splend’or, Theo Rose, a fost prezentă la eveniment alături de alți invitați de seamă, printre care Alina Eremia, Sore, Florin Ristei, Naomi, Ruby,Nicole Cherry, Alexia Eram, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Alexandra Ungureanu etc.

Splend'or

„Manifest pentru Strălucire” surprinde esența exprimării personale și a eleganței, redefinind lumea modei și a accesoriilor.

Am început ‘Manifest pentru strălucire’ în perioada pandemiei, deoarece, din cauza contextului pe care îl traversam, am simțit nevoia să ne îndemnăm publicul să-și îndrepte atenția spre lucrurile frumoase care ne înconjoară. De atunci, campania crește, ajungând în acest an la cea de-a 4-a ediție, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Pe lângă acest eveniment, avem și activări în magazine care le amintesc și clienților noștri să se alăture acestui manifest. spune Mădălina Diaconu, Director de marketing al grupului B&B Collection, din care face parte rețeaua de magazine Splend’or.

Splend'or

Evenimentul le oferă brandurilor din portofoliul Splend’or posibilitatea de a-și promova și prezenta cele mai recente colecții și a interacționa cu un public divers de creatori de conținut  și pasionați de modă. Seara a fost plină de emoție, în timp ce invitații s-au lăsat atrași în lumea bijuteriilor și a ceasurilor fashion.

Un concept multi-brand, Splend’or reunește cele mai importante branduri din industria bijuteriilor și ceasurilor fashion. Cu 56 de magazine pe piața din România, Splend’or își asumă un angajament față de o calitate excepțională și un design de neegalat, rămânând astfel în fruntea industriei, depășind continuu granițele și stabilind noi standarde pe piața din România.

Galerie Foto